Skip to content

En introduksjon

23 de mars de 2021

Blackpitts da
Foto / Illustrasjon: James Alexander-SinclairBlackpitts nå
Foto / Illustrasjon: James Alexander-SinclairBlackpitts da
Foto / Illustrasjon: James Alexander-SinclairBlackpitts nå
Foto / Illustrasjon: James Alexander-SinclairGoss.

Amerika. Den gode gamle USA av A. Land of the Free og Home of the Brave, etc. etc.

Jeg er glad for å kunne bevege meg blant dere kresne lesere av Fine Gardening, og spre lette nyheter fra hele havene, et dryss av kompost og generell hagejoll. Tusen takk for invitasjonen.

Jeg antar at dette første innlegget skal forklare deg hvem, hva og hvorfor jeg er her. Jeg er hagedesigner, journalist, foreleser, sporadisk kringkaster og blogger basert i England. Jeg bor med min kone og tre store barn (som er i en alder der de sjelden er her) i et hus vi bygde på stedet for et gammelt gårdsbruk i Northamptonshire.

Det var da …
Og dette er nå.

Det handler om en acre i størrelse med mange grenser som raser, surrer og fettler med farger. Vi har også en frukthage og deler en grønnsakshage med min svigermor.

Så det handler om det lange og korte av det: du vet nå (nesten) alt. Jeg er sikker på at flere detaljer vil dryppe ut når vi blir bedre kjent.

Over på denne siden av dammen liker vi å tenke at vi har hagen i lengre tid enn noen andre (noe som åpenbart er usant hvis du tar hensyn til assyrerne, kineserne, japanerne, babylonerne, romerne, grekerne og mange andre sivilisasjoner) og det er definitivt en tvang som rammer mange briter. Dette blir hjulpet av det faktum at vi har et bemerkelsesverdig tolerant klima med mye regn, ingen ørkener og ikke mye å snakke om i veien for snø. Vi kan dyrke mange ting, og vi har hager med stor variasjon fra store eiendommer i Downton-Abbey-typen til små bakgårder midt i byene.

Jeg vil skrive for deg regelmessig og vil bruke disse bulletinene til å fylle deg inn på innsikt i det britiske hagelivet. Det praktiske, det eksentriske, det verdslige, det spiselige, det dekorative og det svimlende nydelige.

Vennligst tag med på turen.