Skip to content

En reimagined Garden

30 de mars de 2021

Tom Fisher fra New York State ser planter og hager på en unik og inspirerende måte.

«Tenk deg. Ordet får tankene dine til å gå. Sanger begynner å spille, minner strømmer inn og tanker av alle slag strømmer frem. Jeg elsker å hage når det inspirerer meg til å forestille meg. Hver sesong forestiller jeg meg hva det kan være neste, hva det kan være , hver morgen forestiller jeg meg hva som kan ha blomstret, hva forbipasserende ved hagen min kan inspirere, hvilken skapning den kan gi næring.

Jeg heter Tom Fisher, og jeg bor i Lancaster, NY, hvor vi nyter fire årstider med hager, og jeg tilbringer mye tid om vinteren på å forestille meg hva jeg kan gjøre videre.

«Halvparten av interessen til en hage er den konstante utøvelsen av fantasien. Du lever alltid tre, eller faktisk seks måneder. . . . Å være fornøyd med nåtiden, og ikke streve Om fremtiden, er dødelig. ”
– Alice Morse Earl

Kameratelefonen min har blitt like mye et hageverktøy for meg som beskjæreren og sparkel som fanger skjønnheten å ta med meg og planter frøene i fantasien om hva hagen min kan være. Når jeg ser på hagen min gjennom kameraet mitt, ser jeg det på forskjellige måter. Jeg elsker å forestille meg hva andre ser når de ser på hagen min slik jeg forestiller meg når jeg ser på deres. Hva forestiller du deg når du ser på disse bildene? Hva forestiller du deg at en hage skal være? «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder med høy oppløsning på e-post (det er ikke nødvendig å redusere bildestørrelsen før du sender – rett og slett pek, skyte og sende bildene på vår måte) og en kort historie om hagen din til [email protected] Ta med hvor du befinner deg!

Å sende bilder i separate e-post til GPOD-e-postboksen er helt greit.

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram