Skip to content

Ernæringsmessige og medisinske egenskaper til chard

17 de juni de 2021

Det heter at i mange år, Chard er grønnsaken mtils forbrukes over hele Europa, så det er veldig vanskelig å ikke finne det i noe supermarked eller en liten butikk i nabolaget.

Chard har en jevn tekstur, med lange, mørkegrønne blader og dens egenskaper mogdicas er utallige, men i dagens artikkel skal vi fortelle deg de viktigste, så legg merke til fordelene.

Chard fordeler

chard fordeler

De gir mange varianter av vitaminer

Du vil gå gjennom A, komplekset av B1, B2, B3, B4, B5, vitamin C, E og K. Hver av disse vitaminene gir fordeler for hormonell og neuronal helse, i tillegg til å forebygge sykdommer som Alzheimers

De er en stor kilde til mineraler som kalium og fosforI tillegg har chard en stor mengde natrium, kalsium og jern også til stede i denne fantastiske grønnsaken. De vil alle jobbe sammen for å holde beinene sunne, blodsirkulasjonen, matprosessen og den positive kontrollen over stoffskiftet.

Fibre overalt

Spis regulerte mengder chard det vil forbedre tarmhelsen din mye og forebygging av lidelser du kan lide av med kolesterol.

Alle disse fordelene takket være et enkelt blad med en ekstremt skjør grønn stilk? Svaret er ja, og det er fortsatt mer å gjøre!

Du kan finne denne fantastiske grønnsaken i mange supermarkeder og grønnsaker virkelig overkommelig prisSå hvorfor ikke gå ut og kjøpe den? Fordelene er rett rundt hjørnet!

Chard: De er virkelig bra for alt eller nesten alt!

Ikke nøl med å lage dem på noen mulig måte, enten de er pureed, som en omelett, til å følge en lapskaus osv., Fordi Chard er veldig ellerNyttig for behandling av retensjonsproblemerellern av lJegvæsker og riñde, på grunn av dens sterke vanndrivende egenskaper.

Babyen din vil takke deg når du er i den fasen av lang svangerskap, hvor du må konsumere dobbelt så mye mat og selvfølgelig dobbelt så mange næringsstoffer, og det er at chard hjelper opplæringellern sunt foster.

Gjenoppretter og vedlikeholder skjønnheten til hår, negler, hud, bein, slimhinner og tenner. Det er ingenting mer å spesifisere angående dette: løp og kjøp en pose sveitsisk chard for å vise frem håret!

Å ta det er som å innta et naturlig og invasivt avføringsmiddel. Det er en utmerket tellerunik å rense og forynge leveren, slik den har gjort rensende egenskaper, ideell for tarmen

I tilfelle hyppige smitte eller infeksjoner, er chard veldig nyttig for å forebygge og utrydde, spesielt for behandle lungesykdommer og hudinfeksjoner eller luftveier.

Swiss chard er veldig bra for å regulere skjoldbruskkjertelen, siden som vi har nevnt, Swiss chard forbedre sirkulasjonenellern av blodet fordi de oksygenerer kardiovaskulærsystemet

I enhver presentasjon vil de alltid være sunne

kok chard

Med mindre du legger dem til å steke i en hel gryte med olje, kan chard tilberedes på annen måte og beholde den naturlige egenskaper, som er det mest praktiske å vaske dem litt og legge dem i salatskålen eller til de mest utsøkte smakene, for å være hoveddekorasjonen til en nylaget tapa.

Det endelige svaret er rettet mot det med enhver presentasjon, Chard vil alltid gi tusenvis av næringsstoffer til kroppen din. På samme tid er det en veldig allsidig grønnsak med hensyn til tilberedning, siden de, selv alene og med en klype salt, vil smake veldig godt.

Så hva venter du på? Gå ut og finn din nærmeste grønnsakshandler og spør om denne middelhavsgrønnsaken. Prøv å lete etter oppskrifter på nettet for å lage dem, eller prøv å være kreativ og finn opp din egen måte å spise chard på.