Skip to content

Fotokonkurranse Garden in Winter VINNER!

18 de april de 2021

Dagens bilde er den totale vinneren av Hage om vinteren fotokonkurranse! Det er fra finegardening.com-medlem pennylph, aka Lynette Hall fra Carmichael, California, som sier, “Jeg nyter skjønnheten i naturens enkelhet og har nylig koblet meg til min kjærlighet til fotografering på nytt. Min kjærlighet til hagearbeid startet som et lite barn; en gave fra min mors kjærlighet, selv om jeg ikke ville si at jeg gledet meg over det når det var nødvendig å fullføre ludderarbeidet mellom lange rader med grønnsaker før jeg kunne delta i andre aktiviteter. Gaven lønnet seg med mitt ønske om å lage mine egne hagehavner med hvert hjem.

Klikk her for å forstørre dette bildet.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Lynette HallVi flyttet nylig til California fra Nordvest. Hjemmet vårt i California var anlagt foran med beplantning og ingen plen; gode bein, men veldig gjengrodde. Jeg har hatt mye moro med å grave ut og kutte ned trøtte planter og gi nytt liv i rommet med nye plantinger. Det er givende å høre naboer fortelle meg hvor mye de liker det hver gang de kjører eller går forbi. Og så er det bakgården. Det var enda mer gjengrodd – til det punktet at du ikke engang kunne se strukturer. Vi har ryddet plassen, bortsett fra plenen, og er nå endelig klare til å gjøre om noen av strukturene før jeg begynner å plante.

Jeg kom over dette bladet tidlig på morgenen. Den lå akkurat som den er på bildet. Det var i den nærliggende parken vår, som jeg tenker på som en forlengelse av hagen min. Det var som naturen hadde iscenesatt den perfekt på plenen, frost, kastet i lys av soloppgang. Jeg tenkte på hvordan vi ikke kan forbedre skjønnheten og enkelheten i naturen. «

Takk, Lynette, og gratulerer! Lynette vinner et gavekort på $ 100 fra www.MasterGardening.com.

Åh, og spesiell takk til Ruth Dobsevage, vår senior webprodusent, som tenkte ut og produserte konkurransen – det var veldig gøy!

Velkommen til Fine Gardening GARDEN PHOTO OF THE DAY bloggen! Hver ukedag legger vi ut et nytt bilde av en flott hage, en spektakulær plante, en fantastisk plantekombinasjon eller et hvilket som helst antall andre motiver. Tenk på det som morgenstøt av grønt.

Melde deg på for å få nye innlegg levert til innboksen din hver morgen, så du vil alltid huske å ta en titt, eller abonnere på vår RSS-feed. Vi gleder oss til å dele hagereisene våre med deg.

LESERFOTO: Vi elsker også å presentere bildene dine. Hvis du tror du har et bilde som vi bør dele på dagens hagefoto, kan du sende oss en e-post. Send høyoppløselige bilder hvis mulig. Vi svarer bare hvis vi planlegger å bruke bildet ditt.