Skip to content

Gjensyn med Lynns hage i Wisconsin

22 de februar de 2021

Juli 2014

Dagens bilder er fra Lynn Nehring vest i Wisconsin. Vi besøkte Lynn for nesten nøyaktig et år siden (oppdater ditt minne HER), og hun er tilbake med en oppdatering. Hun sier, «Høsten 2013 måtte jeg tåle mange endringer, ettersom vi måtte ha et haugseptisk system installert. Jeg gruet meg til det. Jeg så imidlertid muligheten også. I oktober 2013 plantet jeg et nytt øyleie mellom en eksisterende bakke og den nye bakken skapt av haugen. Jeg har tatt med et bilde fra høsten 2013 og et annet fra juli 2014. Sol- og skygge stauder gjorde det veldig bra i dette området, og jeg har vært begeistret for utfallet. Bare viser deg at forandring er god!» Men … hvordan er disse bildene under ett år gamle, Lynn? Du er Super-Gardener !! Hvilken farge har kappen din? For et fantastisk comeback. *** Vi får se mange av Lyns containere i morgen – følg med! ***

Send meg bilder av hagen din! Send meg en e-post på [email protected]

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke personer har sendt e-post for å si at de vil være på showet og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)
Kielian DeWitt (Annek)
Linda Skyler (Meelianthus)
Kathy Schuler

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg skal gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer … ekte for enda flere mennesker som kommer. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER

Oktober 2013Å stå på toppen av haugen viste seg å være et flott sted å ta bilder. Her er et sommerbilde … ..
…. og et høstbilde.
Tenkte jeg skulle ta deg med på en omvisning i noen av de andre områdene. Her er et av de få solfylte områdene mine som inkluderer dagliljer, liljer, echinacea, mondarda, rudbeckia, forskjellige sedums osv. 2014 var et stort voksende år for oss ettersom vi hadde mer regn enn gjennomsnittet.
Denne hagen er lyssky til venstre og solrik til høyre (se astilboides planter og liljer)

Dette området får veldig lite sol etter klokka 11.00, men ser ut til å trives. Du har sett dette skuddet fra et år til. Liljene var fantastiske i år. De er OT (orienpet) orientalske / trompetkors, hvorav mange blir minst seks meter høye her.
Et delvis solområde bak garasjen vår. Voksbegoniene lyset opp området hele sommeren.
Dette er den ene enden av en seng som er omtrent 90 fot lang og 30 bred på den bredeste. Det går utrolig bra med ikke mer enn et par soltimer på de fleste steder. Liljene må stakes, men innsatsen er verdt fargen. Phlox trives her, så vel som hostas, astilbes, bregner og sibiriske iriser.
Ligularia «Britt Marie Crawford» inntar scenen her. Jeg flyttet den til dette stedet for noen år siden og kunne ikke tro hva litt mer lys gjorde for det. Den elsker også fuktig jord.

Et septemberbilde av støttemurhagen jeg plantet høsten 2012. Jeg brukte ricinusplanter for høyde og årlige gress i hjørnene for å bryte opp alt det hvite sidesporet.