Skip to content

God høsttakkefest! 2013

15 de april de 2021

Denne ville kalkunhopperen stiver mens han viser sin vakre fjærdrakt til flere høner. Foto / illustrasjon: Alle bilder med tillatelse fra Irvin & Pauline FariaGratulerer med høsttakkefesten, alle sammen! Jeg må benytte anledningen til å si hvor utrolig takknemlig jeg er for hver og en av DEG. Jeg har hatt det så fint å redigere denne bloggen, og nesten hver dag sender en av dere meg en e-post med bilder og historier som får meg til å gispe høyt i forbløffelse over det du har laget og pleiet gjennom årene. Dere er alle en så talentfull, omsorgsfull, oppmuntrende, snill gjeng, og jeg takker for det.

Villkalkunhøner ruver ~ 11 egg i 28 dager. Vanligvis overlever bare 2 eller 3 babyer (poults) jakten på coyote, rev og vaskebjørn. Disse to fuglene vil bo hos moren i et år og besøke hagen vår nesten daglig.Når jeg snakker om takknemlighet, er jeg spesielt takknemlig i dag for Irvin og Pauline Faria i Carmichael, California, som sendte inn det perfekte innlegget for Tyrkias dag.

«Orangeola» japansk lønn, kjent for sin strålende farge, er midtpunktet i forhagen vår. Elvebjørk i bakgrunnen og en stor Acer palmatum øverst til høyre gir kontrasterende interesse.Irvin sier, “Fra Pauline’s Garden ønsker vi å uttrykke oppriktig takknemlighet til deg Michelle for din fortreffelighet som vår GPOD-mentor og til de av dere som har delt dine vakre hager. Vi er veldig takknemlige for den rike inspirasjonen du har fått fra hageparadisene dine. Så ofte sier vi: «Kan vi ha en hage akkurat slik?» Som mange av dere, i våre naturlige omgivelser, vender vi oss til hagen vår for ensomhet, natur og nytelse. Hagen fortsetter å gi de forskjellige gledene ved oppdagelse, fred og spesielt hvordan vi passer inn i den naturlige verden og dens innbyggere.

Med flere kufferter og kaskende grener er denne «Sherwood Flame» japanske lønnen alltid vakker med sitt dype lilla-røde løvverk. Det blå engelskiltet på trestammen lyder: «La det være plass i hagen din slik at vinklene kan danse».“I dag flyter skogsområdene våre under et baldakin av eiketrær inn i hverandre slik de er designet. Gjennomtrengt av kjærlighet til naturen har vi forsøkt å være følsomme for dens behov. Planter og trær er valgt for sin intense sesong lange farge og naturlige utseende i landskapet.

En «Omato» japansk lønn er parret med Loropetalum chinense busker.“Varme dagslys og kalde netter har begynt å skape den etterlengtede høstvisuelle belønningen. Gjennom hagen gir kornved og japanske lønn et kalejdoskop av høstfarger. Med disse bildene ønsker vi å dele litt høstfarge og naturens skjønnhet som uttrykt i den ville kalkunen. Når det gjelder den kalkunen som viser høstfeiringen med høsttakkefesten, sender vi våre beste ønsker til alle for en lykkelig og fantastisk høsttakkefest. ”

Vi har kalt denne Maple Lane for sine mange japanske lønner langs stien som inkluderer: «Okushimo», «Vitifolium», «Okagami», «Kinran», «Moonfire», «Sherwood Flame», «Sekimori», «Murasaki Kiyohime» og «Aoyagi».Vel sagt, Irvin, vel sagt. Ha en fantastisk dag, alle sammen!

Denne vestlige redbud (Cercis) er utsmykket med klynger av spisse, flate, veldig tynne belger som inneholder ~ 7 harde bønnelignende frø.«Corbin» japansk lønnskultur som viser sin delikate gulgrønne løvverk. Leatherleaf bregner (Rumohra adrantifolmis) fungerer som ledsagerplanter, så vel som et støpejernsanlegg (Aspidistra elatior) i bakgrunnen.Denne «October Glory» lønnen produserer intens rød løvverk om høsten. I California begynner imidlertid fargen å vises i november i stedet for i oktober.I forgrunnen er en «Crimson Queen» japansk lønn innhyllet over en hagelykt. På baksiden viser et kornved sin fantastiske dyprøde løvverk. Helt til høyre i bakgrunnen kan man se de gule kaskader og løvverk av en «Kinran» japansk lønn.Vil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Sjekk ut GPOD Pinterest-side! KLIKK HER!