Skip to content

Hjem urbane hager

17 de juni de 2021

Til tross for alderen er den planteverden Det er kanskje en av de største kildene til helse, mat og habitat på hele planeten vår, og det er derfor kanskje mange av etniske grupper som bor i planteverdenenDe har store fordeler når det gjelder helse, styrke, evner, fysiske og andre aspekter.

Det er da en fordelsserie som vi kan oppnå gjennom en hel gruppe levende vesener der vi betrakter planter og dyr, i denne forstand er planteverdenen kanskje en av de største livskildene for livet for den menneskelige arten.

Vi kommer til å vite litt mer om hva urbane hager handler om

sette en hage hjemme

Kanskje en av de viktigste begrensningene når det gjelder fordelene som planteverdenen gir oss, er naturtype Og det er at til tross for fordelene som hele verden gir oss, er det også situasjoner som vi kan betrakte som fiendtlige mot menneskelivet, at planteverdenen har vært bebodd av dyr som mangler enestående normer for sameksistens, av sosiale begreper, blant andre.

Det er derfor dagens artikkel vil snakke om hjemmegårder, en metode der folk kan bringe all den naturen til hjemmets komfort, og det er ikke rart, siden hjemmet kanskje er det mest komfortable stedet for alle menneskene som er vant til denne typen habitat, som man kan forvente.

Ideen om urbane hjem hager består i å kunne tilby innbyggerne i hjemmet vårt muligheten til å tilegne seg elementene som i planteverdenen genereres fra hjemmets komfort, og generere noen fordeler som det kan være sparing av kapital, sparing av tid, sparing av transport blant andre.

Gitt ovennevnte, vil denne artikkelen avsløre noen trinn og betraktninger slik at brukeren kan bygge dine egne urbane hagerog tilbyr deg alle verktøyene og prosedyrene som er nødvendige for å forberede den. I tillegg til noen tips, slik at brukeren kan gi omsorg og beskyttelse til disse urbane hagene, siden de er organiske strukturer, kan de være døde i et bestemt øyeblikk.

4 elementer for å nyte en urbane hage

nyt en urbane hage

I prinsippet vil personen trenge fire grunnleggende elementer å kunne lage eller bygge din urbane hage disse elementene er følgende:

Først personen du trenger en container som vil være det bestemte og avgrensede rommet der det vil utføre de tilsvarende plantinger og i sin tur pleie og overvåking som er relevant for rommet.

Avhengig av container størrelse at vi bestemmer oss for å velge hagen vår, må vi også velge, og avhengig av størrelsen på beholderen som vi bestemmer oss for å velge i hagen vår, må vi også velge en viss mengde land der plantens frø vil gradvis utvikle seg.

Personen trenger mengder vann, som til slutt vil drysses på bakken, der det siste elementet, frøene, må være plassert.

Derfor må brukeren når alt dette materialet er samlet inn utfør følgende trinn:

Du må først avgrense et mellomrom i hjemmet ditt der du skal lage den spesifikke beholderen. Dette kan være et vindu, et privat rom, en uteplass, en stue, en hage eller hvilken som helst plass der frukthagen kan garanteres minimumstemperaturer for optimal utvikling

Når plassen er avgrenset, må personen deponere alt landet du samlet inn mye, som tilbyr et rom for å utvikle de respektive frøene, som vil bli sådd når alt landet er avsatt.

Til slutt må personen til slutt vanne hagen der frøet ble sådd, dette motiverte den optimale utviklingen av de respektive plantene som personen ønsker å ha.