Skip to content

Holiday Train Show i New York Botanical Garden, dag 1

8 de februar de 2021

Med jevne mellomrom får jeg invitasjoner til forhåndsvisning av media, men de kommer vanligvis fra selskaper med kraftutstyr … og jeg føler meg ikke veldig motivert til å kjøre ned til New York City for å kjøre en plenstraktor over et konferansesenteret. Men i forrige uke fikk jeg en som var veldig fristende – en invitasjon til å se New York Botanical Gardens årlige Holiday Train Show. Denne hendelsen har pågått i tjuetre år, og jeg har alltid hørt slike fantastiske ting om det, så jeg brukte dere som en unnskyldning for å spille en liten hookie og kjøre ned til Bronx!
I følge NYBG viser «The Holiday Train Show replikaer av landemerker i New York, kunstnerisk laget av naturlige materialer som bark, kvister, stilker, frukt, frø og kongler av designeren Paul Busses team på Applied Imagination.» Alt jeg kan si er at det var COOL! (Jeg er en så frittliggende journalist, ikke sant? HA! Ikke.) At de gjorde at alle disse nydelige strukturene fra plantematerialer svimlet i tankene, og hageinnstillingene de skapte for dem i vinterhagen, er mer enn fantastisk. Jeg er nødt til å trappe opp spillet mitt i Kaias eventyrhage, helt sikkert!
Sjekk ut NYBGs nettsted for mer info om showet, som åpner denne lørdagen den 15. og går til søndag 19. januar. For de av dere som ikke kan ta turen til NYC, vil vi tilbringe de neste to dagene på å se noen av severdighetene i botanisk form, sammen med noen bilder av de tilsvarende virkelige bygningene. I dag starter vi med noen overordnede scener av miniatyrlandskapet og noen få enkelte bygninger, og i morgen vil jeg fokusere på enda mer spesifikke bygninger. Nyt!

Send meg bilder av hagen din! Send meg en e-post på [email protected] Takk! –Michelle

______________________________________________

Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!


Apollo teaterApollo teater

Brooklyn BridgeBrooklyn BridgeChrysler-bygningenChrysler-bygningen

NY rådhusNY rådhusFlatiron BuildingFlatiron Building

Frick CollectionFrick CollectionGotisk bue, Central ParkGotisk bue, Central Park

Grand Central TerminalGrand Central TerminalGrand Central TerminalGrand Central Terminal