Skip to content

Hva er blomstene som blomstrer om vinteren

21 de juni de 2021

Hvem liker ikke blomster? De lyser oppholdet, og også vårt eget liv. De er veldig dekorative, og kan oppbevares i en gryte eller i hagen. Hvis du trodde du ikke kunne ha en flerfarget vinter, har jeg gode nyheter for deg: det kan du. Det er sant at det er få arter som blomstrer i løpet av disse månedene, men de er mer enn nok til å glemme litt om kulden.

Oppdage hva er blomstene som blomstrer om vinteren, og nyt denne sesongen som aldri før.

I tillegg til det fantastiske bratsj, som er noen planter hvis størrelse er ideell å ha i en gryte som et midtpunkt, det er andre like interessante som du sikkert vil like. De er som følger:

Primula

Primula

Primula har veldig vakre blomster, oransje, rød eller hvit. De er veldig motstandsdyktige mot kulde, så mye at de vil blomstre selv om temperaturen holdes lav. Den vokser til en høyde på ca 20-30 cm, så hvis du er ute etter en liten plante for å dekorere terrassen din, er det et veldig godt alternativ.

Bellis perennis

Bellis perennis

Det er uten tvil «Winter Flower». Bare si det bære snøen. Ja, ja, det er veldig rustikt. Hvis du bor i et klima der vinteren er veldig kald, ikke gi opp å ha en hage full av blomster: legg flere Bellis perennis. Du får se hvordan du ikke angrer på det 😉. Forresten vokser den til en høyde på ca 30 cm, slik at du kan vokse den både i en gryte og i bakken.

Matthiola incana

Matthiola incana

De Matthiola incana de blomstrer midt på / sen vinter. Med en høyde på omtrent 30-40 cm, de er fylt med vakre blomster 2-3 diameter i forskjellige farger.

Alle disse blomstene er fra veldig lett dyrking. De trenger bare å være i full sol og vanlige vanninger (ca. 2 ganger i uken, avhengig av værets sted).

Og nå millioner dollar-spørsmålet, hvilken likte du mest?