Skip to content

Hva er fruktene av vintersesongen?

15 de juni de 2021

Vinteren begynner i dag, og det å leve et sunt liv på disse datoene er veldig viktig for å delta på alle familiebegivenheter og nyte en god ferie. For dette er det viktig spis på en sunn og balansert måte. Leger anbefaler at du tar fem stykker frukt og grønnsaker om dagen.

Hvilke frukter er det i vintersesongen?

Hvorfor er det bedre å ta frukt i sesongen?

I løpet av hele tiden av året er det et stort utvalg av frukt å spise. Selv om det normale er å tenke mer på frukt om sommeren fordi de er mer forfriskende og saftige. I løpet av de kaldere månedene kan vi imidlertid også nyte mange typer frukt. På denne tiden av året, supermarkeder har mye frukt som i tillegg nå er i sitt beste øyeblikk.

Siden naturen har sine egne livssykluser, er det åpenbart at den ikke glemmer vinteren. Det er sant at vi i de varmere månedene vil ha frukt for å forfriske oss med noe som vannmelon eller melon. Men det er viktig å også spise frukt om vinteren, siden egenskapene er gode for oss hele året.

Blant eiendommene det blir snakket om er for å holde seg godt hydrerti kulde er det lett å glemme at vi må hydrere oss bedre), de har også en flott kilde til vitaminer, mineraler og fiber.

For de som slanker, frukten inneholder lite kalorier, men mettende, noe viktig å glemme overdreven jul.

Gitt teknologiene og økningen i produksjonen, har vi blitt vant til å finne et hvilket som helst produkt tilgjengelig hele året. Imidlertid har hver frukt sin beste sesong avhengig av sesong. Hvis vi spiser sesongens frukt, vil vi ha mer kvalitet når det gjelder smak, de vil være billigere, og vi får alle deres ernæringsmessige fordeler. I tillegg vil vi hjelpe den lokale produsenten med å kjøpe flere naturlige produkter fra vår region.

Frukt å kjøpe om vinteren

Fruktene av vintersesongen har fordelen at de i disse månedene er i stand til å bli bevart mye bedre og lenger enn i den varmeste sesongen. Dette er de beste sesongens fruktene du kan kjøpe i markedene:

Khaki

khaki

Denne frukten har en viss antioksidantkraft og får stadig flere forbrukere for sin søte smak.

Vaniljesaus

vaniljesaus

Det er en frukt som gir mange fordeler og gjør den perfekte desserten.

granat

granat

Granateple er kjent for sitt høye innhold av vitaminer og mineraler. Hvis du treffer den med en skje, er den veldig lett å skrelle. Hvis du kjøper de større og mer modne, får du maksimal smak.

Appelsiner

appelsiner

Både i juice og naturlige appelsiner er frukt rik på væske, vitaminer og dra nytte av det for å holde deg godt hydrert.

Mandariner

Mandariner regnes som de små fetterne til appelsiner og behandles som naturlige godbiter. Den er perfekt som matbit og gir oss en søt smak og flere egenskaper.

Grapefrukt

grapefrukt

Grapefrukt blir vanligvis ikke tatt alene. De drikkes i juice eller som en dessert blandet med honning og sukker gitt den bitre smaken. Det er veldig lite kalorier og rik på vitaminer. For å spise det bedre, anbefales det å blande det med andre futras som er søtere.

Epler

Vi kan ha disse fruktene hele året, men dette er den beste tiden.

Pærer

Pærer er også typiske for sommeren, men om vinteren er det også noen varianter som er på sitt beste.

Kvede

Kvede

Selv om det er søtt, er det veldig lite sukker og rik på fiber. Denne frukten spises ikke rå, men tilberedes for å lage sauser eller søte desserter.

Drue

druer

Selv om det ikke mangler druer på nyttårsaften, kan de også følge oss resten av vinteren. Den inneholder mye fiber og antioksidanter.

Jordbær

jordbær

Jordbær begynner å dukke opp på slutten av vinteren, siden de modnes i de kaldeste månedene. Normalt markerer innhøstingen vårens ankomst.

Dette er fruktene du kan konsumere i sesongen og få mest mulig ut av egenskapene deres.