Skip to content

Interessert i sjeldne roser? Prøv auksjonen i California Costal Rose Society!

19 de april de 2021

Sombreuil (aka Colonial White). Den første vanskeligere å finne rosen kjøpte jeg. Jeg har fremdeles den originale planten!
Foto / Illustrasjon: Paul Zimmerman RosesSombreuil (aka Colonial White). Den første vanskeligere å finne rosen kjøpte jeg. Jeg har fremdeles den originale planten!
Foto / Illustrasjon: Paul Zimmerman RosesJeg husker fremdeles til i dag mine tre første roser. De var uberørte, olympiade og krystallinske. Jeg kjøpte dem fra mitt lokale hagesenter, og de tok sin plass i hagen til dupleksen i Los Angeles der Pam og jeg bodde. Jeg fortsatte å kjøpe roser fra hagesenteret gjennom årene, men det gikk ikke lang tid før de rosefargede brillene mine begynte å lete etter roser som var sjeldne eller uvanlige. Kanskje jeg hadde sett dem i en bok, lest om dem i en artikkel eller i tilfelle Sombreuil sett det i et lysbildefremvisning.

Jeg oppsøkte postordrebarnehager, bestilte kataloger (jeg dater her!) Og strømmet gjennom dem når de ankom. Det ble laget lister, bestillinger og de vanskelig å finne rosene begynte å bo i hagen min. I disse dager er det færre små rose barnehager dedikert til å tilby disse perlene, og det blir vanskeligere å finne dem.

Gå inn på Rose Auctions og internett.

Mange rosesamfunn solgte alltid roser som en fondssamling til medlemmer eller lokale gartnere på et roseshow. Ventura County Rose Society tok dette til et annet nivå med en roseauksjon som virkelig tilbød noen sjeldne og enestående roser. Men med mindre du bodde i samme by var disse rosene utilgjengelige for resten av oss.

Nå utvider mange rosesamfunn disse auksjonene til hele USA via online budgivning gjennom sine nettsteder. Dette åpner salget for alle, og det er en flott måte å finne uvanlige roser. En slik auksjon kommer denne søndagen, og jeg anbefaler deg å sjekke den ut.

California Costal Rose Society arrangerer auksjonen søndag 4. november, og de tilbyr over 230 flotte roser. Detaljer om auksjonen og hvordan du kan delta finner du på auksjonsnettstedet deres ved å klikke her, men her er noen detaljer. Det er to auksjonsformater. En stille og live auksjon. Du kan laste ned budskjemaet i Excel-format fra auksjonsnettstedet. Noen fra samfunnet vil «by» på deg, og hvis du vinner, blir rosen sendt til deg. Det er virkelig så enkelt!

Inntektene fra disse auksjonene går direkte til rosesamfunnet og hjelper med å finansiere utdanning, samfunnplantingsprosjekter og mer. Som tidligere president for et lokalt rosesamfunn vet jeg hvor viktig disse innsamlingsaktivitetene er. Rose Auksjoner som denne er en fin måte du kan hjelpe og kjøpe noen sjeldne roser samtidig.

La gavelingen begynne!

Glad Roseing
Paul