Skip to content

Jens hage i Washington, dag 2

5 de april de 2021

Velkommen til dag 2 i Jen Talilahs Washington-hage! Jen svarte på bønnen min for mer info. Hun sier, «Hagen vår har vært et nesten 10 år langt kjærlighetsarbeid. Det startet som ingenting annet enn en bratt steinete lapp rundt huset som byggherren etterlot oss. Vi fylte ut og jevnet ut eiendommen alene, som var et stort foretak og etterlot oss med noen alvorlig verkende kropper! Vi hyret en landskapsarkitekt for å bygge ut de større hardscaping, for eksempel gjerdet, fjellvegger, steinstein gangvei, vanning og landskap belysning.

Bakgården er bare ca 750 kvadratmeter og forhagen 300 kvadratmeter, men den kan virkelig holde mange planter! Jeg er en plantaholic (er det et ord?) Og kan ikke motstå nye planter i en barnehage (så jeg har prøvd å avvenne meg fra å gå til dem, men er fortsatt ikke helt kurert). På en eller annen måte ser jeg alltid ut til å finne et sted for et nytt anlegg! Så mange planter har funnet hjemmet sitt her, noen har gått (hovedsakelig på grunn av vårt PNW våte vær), og disse bildene er av hvordan det så ut som i fjor sommer.

Jeg har faktisk gjort noen endringer i hagen siden høsten 2014, ved å legge til og endre potter, planter og hagekunst. Jeg gjør meg også klar til å starte et prosjekt for å jevne ut steinsteinveien som går fra fronten til bakgården til bakre oppkjørselen. Jeg kan sende nye bilder senere på året etter at den er ferdig, forhåpentligvis innen mai i år. » Å vær så snill, Jen! Hagen din er så fantastisk – jeg gleder meg til å se mer!

______________________________________________
Vil du få (G) arden (P) hoto (o) f (D) ay levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i GPOD? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER