Skip to content

Tepper og flettet: høstvarme

31 de januar de 2021

Med høstens ankomst er det på tide å slå seg til ro. Gjør huset et ekte rede for å nyte de kalde månedene, de som reduserer den høyt verdsatte fritiden utendørs. Disse månedene frem til autentisk vinter er en ideell tid å leke med huset vårt. Å gi dem «den runden» som alltid sammenfaller med sesongendringene og som har et følelsesmessig mål på denne tiden av året: å gi rommet vårt varme til å møte termometeret og korte dager. Noe som kan oppnås både ved å velge riktige farger og med små detaljer, noen ganger praktiske og noen ganger bare vakre, som spiller til vår fordel og gir oss trøst. Men fremfor alt at de formidler naturlighet.

Fordi det er kjennetegnet for høstdekorasjon: ikke miste koblingen med naturen til tross for å kunne nyte det mindre enn de solfylte månedene. En god grunn til at nøkkelfargene for å lage et koselig hjem i denne sesongen er naturens: oransje, rød, oker og gul. Interiørpersoner som vi bare kan innlemme gjennom små detaljer (for eksempel å bruke lys som, i tillegg til å gjøre noe plass mer imøtekommende, vil hjelpe intimiteten til hvert hus).

I tillegg til fargene kan høsten også pustes i huset vårt bruker naturlige elementer som kurv. Det er ikke lenger bare at det er en naturlig fiber, men lagt til at kurven har evnen til å gi varme til ethvert rom. En unik blanding av rustikk ånd og varme takket være tonene og teksturene, som er den beste følgesvenn for høsten og i enhver dekorasjon. Det beste med det er at det er mulig å innlemme det i et hjem i små detaljer takket være det mangfoldige varene: enten ved å bruke små kurver til håndklær eller frukt, eller ved å velge dem til vedskjulet i peisene våre. Og hvis vi ikke har peis, er det alltid mulig å leke med vedkassene til annet bruk (for eksempel som et dekorativt paraplystativ). Uansett vil det gi karakter til rommet vårt.

Men i tillegg til flettet, er de andre store hovedpersonene i denne tiden utvilsomt ull og fiber som involverer varme. Å leke dekorere med tepper er et perfekt alternativ å føle seg høst fredelig hjemme. Ikke bare fordi de er en perfekt følgesvenn for sofaen, men også fordi å leke med tekstur og toner i ethvert rom i huset (for eksempel ved foten av sengen) kan gi varme til ethvert rom.

Og endelig, et annet grunnleggende element: planter. I tillegg til å ta vare på de vi allerede har (ta en titt på høsttipsene våre i denne saken), er det ingenting som å inkorporere blomstrende planter som følger oss og muntre oss opp i løpet av disse månedene (som også er mulig, husk at vi kan ha blomster hele året). Et tillegg som forsterker den naturligheten som alle hus søker og som gjør ethvert hus mer komfortabelt.

Dette er våre tips for å varme opp hjemmet ditt … men Hvordan kler du huset ditt til høst? Gi oss beskjed!