Skip to content

Kunngjør Book Giveaway-vinnere! Calhoun Gratulerer

23 de mars de 2021

Ananas salvie.
Foto / Illustrasjon: Sheryl YoderJada med collards.
Foto / Illustrasjon: Jada EdwardsFoto / Illustrasjon: Dennis WestlerVil med zinnas.
Foto / Illustrasjon: Jada EdwardsAnanas salvie.
Foto / Illustrasjon: Sheryl YoderJada med collards.
Foto / Illustrasjon: Jada EdwardsFoto / Illustrasjon: Dennis WestlerVil med zinnas.
Foto / Illustrasjon: Jada EdwardsDet er offisielt. Vi har tre vinnere av Scott Calhouns bok, Designer Plant Combinations! Hjertelige gratulasjoner – og en kopi av Scotts bok – går ut til Sheryl Yoder (Jeffersonville, IA), Jada Edwards (Grayson, GA) og Dennis Westler (San Francisco Bay-området, CA).

Etter å ha lest min 21. oktober 2009 bokanmeldelse, la 170 personer igjen kommentarer, hvorfra vi trekket tre navn tilfeldig. Hver av dem har fått en kopi av denne fantastiske boka.

Jeg sendte hver av dem en spørreskjema for å fylle ut og ba dem om et bilde eller to. Her er hva jeg lærte.

Sheryl Yoder

Ananas salvie.

«Jeg vinner aldri noe, så dette er kult!» Sheryl begynte. «Siden vi nå bor på et uteplasshus … må jeg lære meg nye måter å designe effektive planter.» Sheryl har lest Fine Gardening sin blogg i omtrent et år, men registrerte seg nylig og innrømmet at «Jeg var en lurer en stund før jeg logget på.»

Ingen skade gjort, Sheryl. Noen ganger er det best å sette pinkie toe i vannet før du hopper inn.

Sheryl hager i Sone 6a og håper at Scott Calhouns bok vil oppmuntre henne til å plante i flere, i stedet for å bukke under den tilstanden som ofte blir diagnostisert som «en-av-hver-itis.» Hun pleier å kjøpe bare ett eksemplar av en uvanlig plante, «og da får jeg ikke den effekten jeg håper på.»

Vær modig, Sheryl! Hagen din vil takke deg.

Fremtredende i år var hennes ananas salvie som dessverre ikke begynte å blomstre før etter at alle kolibrier hadde flyktet til varmere klima.

Selv om det bare er en nylig leser av Fine Gardening-bloggen, er Sheryl ingen nykommer i hagebruk. «Jeg har vært hekta siden jeg var barn, og tilbrakte tid med bestefaren min i grønnsakshagene og blomsterhagen.»

Jada Edwards

Jada Edwards.

Jada Edwards e-post åpnet med et smell!

“Hei Billy, jeg er veldig spent på å være en vinner! Jeg gleder meg til å lese boka! ”

Ikke en som sparte på utropstegn, delte Jada sin entusiasme og forventning om hvordan den nye boken ville forbedre utseendet til hennes Zone 7b, Georgia-hagen. “Ærlig talt, når jeg handler blomster eller frø, tenker jeg ikke veldig på hvordan de vil se plantet ut sammen. Jeg kjøper bare det jeg liker. Problemet er når jeg kommer hjem, jeg har problemer med å bestemme meg for hva jeg skal plante hvor!

Årets show-offs var Jadas zinnias, noe som ga huset «god fortauskant». Bildet hennes (under) sier alt.

Og jeg elsker det avslappede, undervurderte smilet til sønnen hennes, Will! Følg med: Med det ansiktet kan Will snart få sitt eget show på HGTV.

Vil med zinnias.

Jada er en relativt nybegynner på nettstedet Fine Gardening. Faktisk har hun bare hatt hagearbeid i et år. Hovedinteressen hennes er å dyrke (og jeg spiser) grønnsaker, noe som forklarer hvorfor hun har brukt mer tid på FGs søsterside, www.vegetablegardener.com. Men like lidenskapelig som hun er om å dyrke matvarer, elsker hun å plante blomster «for å tiltrekke pollinatorer og bare nyte for sin egen skjønnhet!»

Jada signerte med: “Jeg er helt opptatt av hagearbeid som en hobby og en måte å redusere matvareregningen min på! Takk for at du delte meg! Jeg setter pris på denne gevinsten … gleder meg til å forbedre hagedesignet mitt. «

Dennis Westler

Dennis Westler er en profesjonell gartner som «håper å finne nye kombinasjoner av planter jeg ikke har tenkt på meg selv.»

Frykt ikke, Dennis! Denne boka vil slå sokkene dine av. Hodet ditt vil spinne med friske ideer for å prøve ut i kundenes hager. (Det er det kuleste for profesjonelle designere – fantasien din trenger ikke å stoppe ved dine egne eiendomslinjer.)

Rudbeckia trilobata var Dennis «oppsiktsvekkende stjerneutøver i år, dukket opp fra en mystisk frivillig frøplante og toppet seg på en himmelskrapende fem meter høy. «Det var et tårn med små, brunsentrerte, intense gule tusenfryd i ti uker.»

Jeg ba alle fortelle meg favorittplantene sine, men Dennis hadde vanskelig for å begrense valget. Den blåblomstrende flerårige Corydalis flexuosa (Blue Corydalis, en ny plante for meg) sto høyt på listen hans, men det samme var de eksotiske sørøstasiatiske Pleiones-orkideene, selv om de ikke akkurat er hageplanter.

En mann etter mitt eget hjerte – og nese – han skulle ønske han kunne dyrke urteaktige pioner. Jeg deler frustrasjonen hans, etter å ha forsøkt å integrere dem i hager uten hell, da jeg var designer i San Francisco-området, alltid frustrert over deres svake ytelse.

Hans avskjedskommentar da han ble spurt om hvor lenge han har hagearbeid? “Tretti år. Yikes! ” Ja, Dennis, tiden går videre. Men i det minste har du gjort verden til et vakrere sted, en hage om gangen.

Takk til alle som deltok i konkurransen. Det er enda en bok på taket på det siste innlegget mitt. Ta en titt på Easy Garden Simulations, og prøv deg på prosjektet jeg har beskrevet, og send resultatene. Hvem vet? Du kan vinne ditt eget eksemplar av Planting: The Design Book For the 21st Century.

Senere, skatere!