Skip to content

Langvarige kirkegårdsblomster

4 de juni de 2021

Mennesker har det følelsesmessige behovet for å huske våre kjære som har gått bort, spesielt på bestemte datoer, for eksempel bursdager, eller på bestemte dager som Allehelgensdag. Uansett vår tro kan det å gi oss et dypt og smertefullt inntrykk å miste noen vi elsker, og det er mange som trenger å gå til kirkegården fra tid til annen for å huske sine nærmeste.

Dette er en praksis som, i tillegg til å være respektabel (det ville bare være nødvendig hvis det ikke var), hjelper de triste stedene til å bli vakrere områder takket være plantene. Av denne grunn, hvis du er en av dem som vil vite det hva er de blomster som har gått lengst til kirkegårdenEnten for å plassere på noens grav eller for å forskjønne dette tilbedelsesstedet, nedenfor skal vi anbefale de som er de beste for oss.

Utvalg av naturlige blomster og planter

La oss starte med naturlige blomster og planter. Disse Det er de som vil være vakre i noen dager eller uker, men for å fortsette slik vil de trenge litt pleie, så i tillegg til prisen må du tenke på om det er verdt å få en eller ikke.

Våre anbefalinger er som følger:

Krysantemum

Krysantemum er langvarige blomster

Krysantemum er blomster som selges om høsten, så de er ideelle å bringe til avdøde kjære på datoer som All Saints «Day. Hvis du velger blomsten, kan den forbli intakt i opptil en måned, men det er viktig å skifte vannet ofte.

Hvis du foretrekker å ta planten med deg, vil den holde seg bra i en uke, avhengig av om det regner eller ikke.

Gladioli

Gladioli varer i flere uker

Gladioli er pæreplanter som må plantes om våren, siden de blomstrer om sommeren. Det er i denne sesongen når du kan dra nytte av blomstene for å forskjønne graven til et familiemedlem eller en venn. Når de er kuttet, kan de vare i ca 2-3 ukerSelv om det er tilrådelig å bytte vannet fra tid til annen.

Hvis du foretrekker å kjøpe en plante, må det sies at den også vil vare i lang tid takket være reservene som pæren inneholder: omtrent en eller to uker, avhengig av tørrheten i miljøet. Likevel, hvis du kan komme nærmere å vanne den en gang hver sjuende dag, vil den vare lenger. Så når blomstene falmer, kan du ta den med deg hjem til neste blomstringssesong.

Tusenfryd

Tusenfryd er veldig slitesterke hvite blomster

Tusenfryd er planter som vanligvis blomstrer om våren. De er høyt verdsatt av de som leter etter blomster med lang levetid, siden varer i omtrent tre uker eller så. Ulempen er at du må bytte ut vannet annenhver dag, men ellers er de veldig interessante.

På den annen side, hvis du bestemmer deg for å gi henne en plante, vil du være heldig: den vil være vakker i rundt syv dager, eller kanskje noe mer. Hvis du vil ta vare på det, trenger du bare å vanne det en eller to ganger i uken.

Orkideer

Orkidéblomster kan vare noen uker

Orkideer er tropiske planter som blomstrer om våren, og også om sommeren. De er pene og ganske solide. Dessuten produserer de blomster med høy dekorativ verdi. Det mest interessante er at disse blomstene varer i opptil tre uker en gang kuttet, selv om vannet må byttes ut annenhver tredje dag.

Hvis du velger en plante, forventer vi allerede at hvis den ikke vannes regelmessig, kan den ikke vare mer enn en uke. På grunn av den lave motstanden mot kulde, anbefaler vi det ikke hvis temperaturen faller under 10 ° C i ditt område.

Zinnia

Zinnias blomstrer om sommeren

Zinnia er en plante som er tilgjengelig fra vår til høst, spesielt som en kuttblomst. Er varer omtrent en måned, men det er nødvendig å skifte vannet med jevne mellomrom, ellers vil det snart visne.

Som et anlegg anbefaler vi det ikke, da vannbehovet er høyt og det bare vil vare noen få dager.

Kunstige blomster og planter

Kunstige planter er de mest holdbare

Og vi slutter med disse at du har helt rett i verden, de er åpenbare. Det er ingen mer holdbar plante enn den kunstige. Det er derfor det er en av de mest anbefalte, siden det ikke trenger vanning, og det gjør heller ikke vondt eller noe i det hele tatt. I tillegg er det vanligvis veldig billig. Men ja, selv om det er billig, Det anbefales at kvaliteten er høy nok til å vare lenge. Av denne grunn, hvis du skal kjøpe dem på nettet, bør du kunne gjøre det i en elektronisk butikk hvor du kan lese meningene til andre kunder.

Vi kommer ikke til å si «velg en nellike» eller «få en rose», for det å være kunstig betyr ikke noe. Det viktige er at du liker det, eller at det i det minste betyr noe for deg og / eller din kjære.

Vi håper disse tipsene tjener dine formål.