Skip to content

Leker som skal være i hvert basseng

30 de januar de 2021

Det har allerede kommet sommer! Disse dager å gå til bassenget er allerede mer en nødvendighet enn et innfall, ikke sant? Å nyte ferskvann, enten alene eller i selskap, er en av gledene i disse dagene av året.

Uten tvil er en av de beste måtene å ha det gøy i bassenget med barna. Enten det er barna dine, nevøene eller bare yngre venner, liker vi alle å spille en gang i blant når vi er i bassenget. Vil du oppdage hva som er må-ha leker å ha det gøy i sommer i bassenget?

Strandballer: de er en klassiker. Oppblåsbare baller er alltid til stede i utallige bassenger og strender, uansett om du liker fotball eller ikke. La oss se hvem som scorer det første målet!

Oppblåsbare hjul: de er ideelle for barn fra seks til ti år å få tillit når de vender mot vannet. Det er ikke et problem hvis de ikke kan svømme! Det ideelle er å komplettere dem med oppblåsbare ermer, en annen viktig ting blant barn som begynner å kjenne svømmebassenger.

Babyvest: De minste har også rett til å nyte bassengene! Sikkerhet kommer først, og det er derfor denne typen plagg eksisterer. De må ha veldig slående farger som skiller seg ut mot det blå vannet. Den tradisjonelle flottøren er også et godt alternativ.

Stoler og fotstøtter: de er veldig viktige for å kunne hvile fra spillet. Enten du driver med sport eller ikke, vil gode stoler hjelpe deg å nyte dagene ved bassenget. For å spille må du først hvile!

Oppblåsbare solsenger: få følelser så avslappende som å sole oss i en av dem, mens vi blir dratt av vannet i bassenget vårt. Hvis du ikke har prøvd det, vet du ikke hva du savner! Hvis du følger opplevelsen med din alkoholfrie favorittdrink, vil det være den beste måten å nyte sommeravslapping.

Det er veldig enkelt å forhindre at barna kjeder seg i bassenget i sommer! Kom til nærmeste Hagearbeider-butikk og spør noen av våre spesialister. Våre utvalg av bassengleker Det vil overraske deg.