Skip to content

Luking er en fryd i hagen til North Carolina i juni

17 de februar de 2021

Mosete stier endres til vårgrønne

Dagens bilder og avsløringer kommer fra June Smart nede i Monroe, North Carolina. Juni sier, «Å luke hagene mine er en kilde til stor glede for meg. Ja, du har hørt meg riktig. Min glede spenner fra å se små blomster under løvverket til Salomos segl og hosta-skudd som dukker opp tidlig på våren, til å studere kompleksiteten til en aquilegia-blomst , for å finne nye skudd av en plante som begynner å kolonisere, kanskje presentere seg som en del av en lagdelt gruppe på flere planter. Det er alltid noe nytt å oppdage når jeg er fokusert på arbeidet mitt i 12 til 18 tommer rett over Luking om våren, før alt det nye bladverket skyller til full størrelse, er den beste tiden å finne ugress, og bli kjent med hvor godt plantene mine klarte det gjennom vinteren. Så unnskyld meg mens jeg går utenfor å nyte litt mer luking!
Tilleggsinformasjon: Jeg har bodd i dette hjemmet for 16 år, og trakk meg tilbake fra offentlig arbeid for to år siden. Rundt 6 måneder etter pensjonering begynte jeg å ta opp erosjonsspørsmålene på eiendommen min med vegger for å avlede og bremse regnvannet og 3 områder for fengselsbasseng. Jeg begynte også å endre jorda og bestemte meg for å fokusere på en eviggrønn buskegrense inne i gjerdet. Grensen er nå på plass, med rundt 30+ busker i startstørrelse.
Mange av mine opprinnelige buskplantninger ble flyttet for å bli en del av grensen sammen med de nye buskene. Å gjøre alt dette selv har vært mye av gleden. Denne grensen vil være dyp og ha graduerende lag i høyden når den er moden. Mitt ønske er et lite flerårig uteplass omgitt av en buskeskog med bare noen få stier gjennom den. Jeg er stolt av å si at jeg bruker alt eiendommen min gir meg – god jord, utfordrende jord gjort bedre, bergarter, fallende lemmer, fallende blader hvert fall. Alt kan forbedres og innarbeides. Det er fortsatt mye å gjøre for å fortsette å nå målene mine, men det er kanskje ikke for tidlig i hagen min å dele noen bilder med mine andre gartnere. » Jeg har lyst til å gå utenfor for å luke akkurat nå, juni. Det sier mye om dine overbevisende evner …. Husk å dele sommerbilder også – alt er deilig nå!

Fortsett å sende inn bilder, alle sammen! Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Send meg en e-post på [email protected] Takk!

______________________________________________
Vil du få (G) arden (P) hoto (o) f (D) ay levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i GPOD? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER

Grønn, hvit og rosa
Bare ut av bakken noen dager – vil snart være veldig full
Lys gjennom det skjøre nye bladverket
Første dag i blomst
Aquilegia og «Gumpo White» azalea
Carolina allspice knopper
Dicentra blomstrer tidlig her
En av mine første azaleaer, ukjent navn
Mørt nytt løvverk på vinca
Phlox paniculata fra min mors hage
Små blomster av Salomons segl