Skip to content

Michaeline & Joses hage i Minnesota

3 de april de 2021

Front Walk

Som jeg har sagt, jeg har kammet gjennom gamle e-poster i det siste, og funnet mange juveler som på en eller annen måte gled gjennom grepet mitt i fjor. Dette er et godt eksempel, fra Michaeline Torres. Hun sier, «Min mann Jose og jeg flyttet fra San Diego til Twin Cities, Minnesota for omtrent ni år siden. Vi kjøpte et hjem i en ny utvikling, og tomten hadde bare veldig høye ugress og noen få modne furuer. Så vi gikk på jobb med å designe og plante, og det er her det er så langt. Det er i stadig utvikling, ettersom jeg lærer så mye om hagearbeid i Midtvesten. Jeg hadde vært gartner i Sør-California fram til det tidspunktet. Jeg gikk virkelig Hosta lykkelig da jeg ikke hadde dem i California. Jeg synes de er en vakker stiftplante. Vi plantet også mange herlige hardføre busker og stauder, med favorittene Spiraea «Tor» og Hydrangea «Limelight». Foran har vi «Blanc double de Coubert «,» Rose Rugosa Alba «og» Polareis «roser (Må ha roser! Jeg er en Cali-jente!) Med hardfør geranium» Johnson’s Blue «blandet i tillegg til Viburnum» Blue Muffin «og buksbom. Vi har også har en sydvendt flerårig hage som fremdeles utvikler seg med prøving og feiling. Alt vi tar sikte på å gjøre nå er å begynne designe hardscape. » Vakker, Michaeline! Jeg tror vi trenger bilder fra dette året også!

OK, alle sammen, jeg har begynt å gå tilbake gjennom arkivene og finne noen gode ting å legge ut, men i mellomtiden får jeg ingen nye innleveringer! Dere på vestkysten og sørpå, vi ser på deg … Her oppe i nordstatene våkner vi bare knapt, men vi VET at du har litt hage. Send inn noen bilder! Send meg en e-post på [email protected] Takk!

______________________________________________
Vil du få (G) arden (P) hoto (o) f (D) ay levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i GPOD? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER

Fontene
Benk med dam

Hagen