Skip to content

Nyttige hjemmelagde oppfinnelser i landbruket

17 de juni de 2021

Det er vanlig å se hvordan bønder bruker kreativiteten sin til å lage Hjemmelagde påfunn som tar sikte på å beskytte plantene dine og oppnå høst, dukker det opp en rekke gjenstander som er veldig nyttige i kultiveringsfasen og som har forskjellige bruksområder.

På våren observeres det hvordan denne serien av gjenstander designet for beskyttelse av plantasjer og der oppbevares de til den tilsvarende samlingen av det som høstes.

Dette er noen nyttige hjemmelagde oppfinnelser i landbruket

hjemmelagde oppfinnelser i landbruket

Hjemmelagde oppfinnelser har veldig spesifikke målDette er tilfellet med de såkalte tofargede båndene (røde og hvite) som er ordnet langs plantasjer som et slags avgrensningsgjerde for å forhindre at ville dyr kommer inn i og skader dem, slik er det med villsvin og rådyr. .

En annen av de hjemmelagde oppfinnelsene er CD-er, som de brukes til å henge på trær og hold dermed fuglene borte fra plantasjene med refleksjon av solen de genererer. Også bruk av CDer blir økologisk fordi vi bruker den til et annet ganske nyttig og kreativt formål i stedet for å forkaste dem.

For å avverge skadelige føflekker, har de oppfunnet plasseringen av plastflasker opp ned på en pinne, forklaringen er at vibrasjonen forårsaket av vinden i flaskene driver molene bort på denne måten hindrer disse i å skade planterøttene.

For å avverge små voles begraver de seg delvis glass flasker holder nebbet utenfor og til siden, gjør denne posisjonen det mulig å produsere en lyd ved hjelp av vinden som bokstavelig talt driver bort disse dyrene.

Hvis av hold snegler og snegler borte fra planter Det handler om, det ideelle hjemmet er å plassere en beholder som inneholder øl mellom plantene eller egg og appelsinskall. Disse små dyrene, som er så skadelige for avlingene, tiltrekkes av aromaen til disse materialene og beveger seg bort fra plantene.

De aromatiske planter som malurt, laurbærblad, basilikum, hvitløk, valerian og oregano anbefales på det sterkeste for å avvise insekter som sprer skadedyr.

De brukes også fargede bånd hang i trærne For å beskytte transplantatene som er plassert på det mot fuglene, distraherer disse båndene dem og flytter dem vekk, og holder transplantatene intakte til de oppstår.

Hjemme vanningsanlegg

hjem faresystem

Fremstillingen av en enkelt vanningssystem fra en plastflaske, som flere hull åpnes mot, og deretter settes en slange inn i den for å distribuere vannet til plantene rundt den.

Bruken av plastbeholdere kuttet i to og å holde piggen til å plante i dem og piggen fungerer som et dreneringssystem, er en annen måte å plante på å bruke bokser som har hull i sidene.

De sier det klokt nødvendighet er mor til kreativitet, det er derfor mennesker i jordbruk og jorddyrking tradisjonelt har brukt noen hjemmelagde oppfinnelser som oppstår fra behovet for å generere avlinger, hold dem sunne, beskytt dem mot eksterne agenser og skadedyr, og selvfølgelig at de blir oppfylt fordi bonden og hans familiens livsopphold avhenger av det enten for egen mat eller for produktmarkedsføring som genererer den økonomiske inntekten for ditt daglige liv.

Den økonomiske faktoren har absolutt å gjøre med disse Hjemmelagde påfunnsiden investeringene i utstyr eller elementer som beskytter plantasjene vil være minimale og lønnsomme ikke bare for bonden, men også for naturen, gitt resirkulering av disse materialene i stedet for å dumpe dem i miljøet og forårsake forurensning.