Skip to content

Omtenking av forstadsplenen: National Coalition lanserer nytt nettsted

21 de februar de 2021

I Star Wars ante Darth Vader «et skifte i styrken» da Luke Skywalker tappet Jedi-kreftene sine. Jeg følte et nytt skifte i dag. Et stort stykke av det bærekraftige landskapspuslespillet falt på plass. Det tar form av et nytt nettsted jeg er begeistret over å være en del av.

Etter to måneder med langdistanseplanlegging ble Lawn Reform Coalition (LRC), en ny kampanje for å endre American Lawn, lansert i dag. LRC har tatt utfordringen med å hjelpe huseiere, offentlige organisasjoner og bedrifter med å oppnå praktiske løsninger for å forbedre miljøet ved å fokusere på noen av de iboende problemene som plener skaper.

  • Vi tilbyr ressurser for å redesigne, installere og ta vare på det jordvennlige landskapet ditt.
  • Vi understreker viktigheten av å beskytte våtmarker, bekker, dammer og strender mot de yucky tingene som stille strømmer fra våre bortskjemte plener.
  • Vi tilbyr dusinvis, og med din hjelp, tusenvis av bilder for å få dine kreative juice til å flyte.

Vi er godt spredt geografisk: Det tørre klimakontingenten har en tendens til å være ytterst i toleranse-for-torvspekteret. Jeg er sammen her på Venstre kyst av landskapsdesignere Shirley Bovshow og Susan Morrison, pluss filmprodusent / bevaringsforkjemper Tom Engelman.

Vi beveger oss østover, og har Less Lawn-forfatteren Evelyn J. Hadden i Minneapolis og flere miljøvennlige hagearbeidskommunikatorer langs østkysten: dokumentarfilmskaperen Paul Tukey i Maine, Tom Christopher i Connecticut, vår uredde leder, Susan Harris fra GardenRant.com berømmelse. i Maryland, og Ginny Stibolt i Florida. Denne uregjerlige løse koalisjonen inkluderer forankrede plenfjerner samt mer moderate plenforbedringsmidler, men anti-plen eller ikke, vi er alle pro-science, pro-what fungerer – ikke en ideolog i gjengen.

Hva du finner i Lawn Reform Coalition

Et nettsted, selvfølgelig, som lenker til mennesker og organisasjoner som konsentrerer seg om miljø og hagearbeid, inkludert nettsteder for Master Gardener og Extension Service.

Vår Flickr-gruppe «Lawn Replacement» er stedet for likesinnede gartnere å bidra med bildene sine for å inspirere huseiere og for å hjelpe journalister med å skrive sine historier om reformering av plenen.

En Facebook-gruppe som lar fans brainstorme med reformatorer overalt.

En brosjyre som kan skrives ut, og snart kommer PowerPoint-presentasjoner til bruk i samfunnet ditt.

Vil du hjelpe?

Når du er ferdig med å lese dette, kan du gå til LawnReform.org for å finne et vell av informasjon du kan fordøye, og deretter dele med andre. Det er mange ideer om hvordan du kan danne en (fortell meg at han ikke kommer til å bruke det ordet) «grasrot» (ja, han gjorde det) i samfunnet ditt.

Som vår bidragsyter i Florida, Ginny Stibolt, minner oss om, er ikke den andres gress alltid grønnere.

Plenen rant fortsetter her: Jeg slår igjen på plener