Skip to content

Ordtak og planter som blomstrer i april måned

18 de juni de 2021

April er måneden når varmen vanligvis starter, og noen ganger gir det også regn, noe som betyr at det begynner å være mye aktivitet i frukthageneDette er fordi det er det ideelle tidspunktet å påføre gjødsel, unngå skadedyr, utføre vedlikehold, transplantasjon, såing, blant andre aktiviteter.

Hvis du ønsker å begynne å ha din egen hage, uten tvil deg April er den rette måneden å gjøre det, så forbered alt du trenger og begynn å så, nå enten i såbed eller direkte på bakkenDet er til og med den ideelle tiden å utføre transplantasjoner. Her forklarer vi a lite du trenger å vite om såing, hvordan man sår gress, blomstene som blomstrer i april, oppgavene og stell av hagen, i tillegg til ordene hagearbeid eller gårdsdrift i april måned.

Hva kan og hvordan kan vi plante i april måned?

hva som kan plantes

Før du begynner, må du være klar over det April er en veldig foranderlig måned, så du må ta hensyn til det når du programmerer hva du skal så, enten direkte i bakken og hva du vil så i såbedene. Hvis du har et drivhus, må du være oppmerksom på at temperaturene ikke stiger for mye, Fremfor alt og mens de varmeste dagene i måneden går, det er derfor du må sørge for at den varme luften kan sirkulere fritt gjennom rommet og også åpne drivhuset for dagen for å holde det ventilert og lukkes om natten bare hvis det er nødvendig, eller hvis du tror at det er mulig med frost.

I april kan planter sås direkte i bakken. kål, spinat, gulrøtter, poteter, asparges, kålrot og reddiker eller hvis du har dem plantet i en såbed og de allerede har en høyde som er større enn 15 cm, kan du transplantere dem på samme måte.

frukthagen i april

I såbedene eller drivhusene kan du begynne å så gresskar, tomater, auberginer og paprika. Etter de første 15 dagene i april måned kan du velge å så courgette, og du kan til og med så bønner i klumper, det er viktig å ikke la vanningene være til side, siden De er essensielle for å gi plantene vannet de trenger for å kunne utvikle seg, men hvis du tvert imot har sådd tidligere, er denne måneden ideell siden du vil kunne samle eller høste jordbær, kål, reddiker, artisjokker, blomkål, gulrøtter, salat og brokkoli.

Bortsett fra disse aktivitetene, i april er det andre som må utføres, den første er å holde polstring eller mulching på plass, som er et halmlag som du må dekke feltene som du har lagt til kompost med i løpet av vinteren og også i de som du ennå ikke har sådd i, siden du på denne måten også kan forhindre vekst av ugress.

Høye temperaturer, lengre dager og de første skuddene av grønnsaker gir skadedyr som bladlus, det er derfor det er nødvendig å begynne å bruke noen forebyggende behandlinger.

April er den rette måneden for å plante gress og se hvordan plantene dine blomstrer

hvordan ta vare på hagen

Hvis du siden begynnelsen av året har lagt hagen din til side, kanskje fordi du har følt deg for lat til å fikse den, ikke bekymre deg siden alt blir bedre når april kommer, derfor vil vi gi deg noen anbefalinger slik at du kan begynne å jobbe i hagen din igjen og også gjøre det verdig beundring. Som du vet, April er ideell for å plante gressDerfor anbefaler vi å gjøre det i løpet av de første dagene i måneden, på denne måten vil du oppnå at det er født med styrke, og du vil få muligheten til å nyte det om sommeren. Her er noen tips:

 • Velg området: Start med å velge et område og bli kvitt ugress ved bruk av et ugressmiddel.
 • Grav og forbered jorden: Du må grave minst 20 centimeter jord for at plenen din skal rote ordentlig.
 • Legg til kompost: Hvis jorda mangler næringsstoffer, må du legge til gjødsel som oppnår en tilstrekkelig blanding av jord for optimal utvikling av plenen.
 • Plantasje: Begrav 35 til 40 gram frø per kvadratmeter, spre deretter jorden ved hjelp av en rive og legg litt press ved hjelp av en flat overflate.
 • Irrigasjon: Bruk sprinklere som hjelper deg å fukte jorden og sørg for at den er våt til omtrent tre eller tre inches.

Blomster som spirer i april

Kameliaer

kamelier

Det er flere typer kamelier som begynner å blomstre de første varme dagene som kommer med våren. I tillegg, georginer, belladonna, lilje, mimosa, gladiolus og flere andre blomster spirer i løpet av april måned.

Selv om det er veldig mulig at det i år er for sent for deg å begynne å plante denne typen blomster som De har en spesiell blomstring i løpet av april månedDette er utvilsomt den ideelle måneden for å gå en tur gjennom andre hager og begynne å velge de plantene du vil fylle hagen din med farger året etter i løpet av denne måneden.

April er det rette tidspunktet å så

Vår det er et av de beste øyeblikkene å begynne å så visse arter av eviggrønne blader, som ofte lar løvverk opprettholdes, noen av dem er eukalyptus, akasie, oliven, johannesbrød og appelsintrær, i tillegg til løvfiskarter, som vanligvis faller på kalde dager, er disse bjørk, alm, lønn, ask, blant andre. Det er også den ideelle tiden å plante rosebusk, siden den lar dem blomstre om sommeren.

Rose busker

plante rosebusk i april

Som vi sa tidligere, April er en passende måned slik at plantene du har plantet i såbed eller som er i potter, blir mye vakrere og vokse enda mer. Hvis du til nå har hatt dem inne i hjemmet ditt, rett ved siden av vinduet, er dette riktig tidspunkt å ta dem ut igjen.

Det mest anbefalte er at du gjør det litt etter litt for å unngå å brenne bladene i sollyset, så begynn å gjøre det på en overskyet dag der det ikke er sol i det hele tatt, slik at du lettere kan tilpasse deg. En annen måte å gjøre det på er alternere og plasser den i flere dager inne i huset og andre utenfor, på denne måten de vil kunne akklimatisere seg uten problemer.

Hagestell i løpet av april

Begynnelsen av våren inviterer oss til å legge til side apati som vanligvis kommer med kaldt vær, og la oss begynne å utføre visse vedlikeholdsaktiviteter som er essensielle for å holde hagen din i best mulig stand, når blomstringen finner sted.

Derfor må du ha litt omsorg for hagen din, som vi viser deg nedenfor.

 • Bli kvitt ugress, fjern blomsterstand og undersøk plantene dine for sykdom.
 • Legg beskyttelsen som delikate planter har når været begynner å tillate det. Men husk å være spesielt forsiktig i tilfelle sen frost.
 • Kontroller at vannings- og avløpssystemene dine fungerer som de skal.
 • Øk vanningsfrekvensen litt.
 • Vann plantene dine om natten, siden ved å gjøre det om dagen fordamper omtrent 30% av vannet, uten at røttene absorberer det.
 • Klipp plenen før du begynner å kompostere.
 • Begynn å bruke kompost på busker, senger og trær.
 • Det anbefales at du bruker komplekse gjødsel, som til og med virker raskt.
 • Klipp spissene av bladene til de plantene du har inne i hjemmet ditt, for å forårsake optimal vekst av både plantene og bladene.
 • Bruk soppdrepende midler for å forhindre at rosenbusker, busker og trær blir syke av sopp.
 • Før du avhender en plante, må du sørge for at den faktisk er død.

Ordtak fra april måned

april og hagearbeid

 1. I april, ikke ta av fil. (I løpet av april måned finner vinterens siste forkjølelse sted)
 2. Kald og våt april svulmer opp låven og til og med storfe. (Hvis det er ganske kaldt i løpet av april måned, er det veldig bra for hvete)
 3. Kald april svulmer siloen; våt, silo og felt.
 4. April avsluttet, vinteren borte.
 5. Vinteren har ikke gått, mens april ikke er over.
 6. Kald april, mye brød og lite vin.
 7. I april og mai må du ikke la frakken være hjemme.
 8. Vinteren har ikke gått før april er over.
 9. I april kutter du en tistel og den vokser tusen.
 10. San Marcos (25. april), sølepyttens konge.
 11. Verken april uten blomster eller ungdom uten kjærlighet.
 12. April april, tusen knopper !!!
 13. April april, hver dag to dusjer.
 14. April-asparges, for meg; de fra mai, for mesteren og de for juni, for eselet.
 15. Hvis det snør i Santa Engracia (16. april), vil vingården bli vanæret.
 16. I april kuttes en tistel, og tusen blir født.
 17. Gal feber, blåsende mars og regnfull april …. gjør mai blomstrende og vakkert.
 18. Hvem bråker i april? Den vanlige bonden.
 19. April knopper, få per fat.
 20. Mars kommer ut og april kommer inn, små skyer gråter og små felt ler.
 21. For San Marcos (25. april) er kikerten, verken født eller som skal sås.