Skip to content

«Over the Moon» Garden på Northwest Flower & Garden Show

13 de april de 2021

Dagens bilder er fra Lisa Bauer i Seattle, Washington, som sier: «Jeg har hatt det nylige privilegiet å bli bedt om å delta i de to siste forestillingene på Northwest Flower & Garden Show i Seattle på Washington State Convention Center. I fjor mottok en gullmedalje for helhetlig design, og i år mottok jeg en gullmedalje for design og topp æren for Best In Show, The Founder’s Cup! Hagen ble inspirert av showets tema «Romance Blossoms», fordi den fant sted over Valentinsdag helg. 840 sf-hagen inneholdt en gigantisk fullmåne med en diameter på 7 «på en nattehimmel, innrammet av hvite bjørker, en skandinavisk hagepaviljong, sirkulært vann, rund uteplass og et par store hornugler. Den tilbakeholdne plantepaletten viste hvite gule, appelsiner, aprikos, rødbrun, blått løvverk og mørkegrønn. Det var over 75 forskjellige plantearter. Alle elementene i hagen forsterket den gigantiske fullmånen.

Jeg ble uteksaminert for bare to år siden fra Edmonds Community College med en Associates of Technical Arts Degree in Ornamental Horticulture and Landscape Design. Dette er en flott måte å starte karrieren din hvis du har mot og energi til å ta en slik risiko. Mengden planlegging og forberedelse er skremmende, men å møte alle de flotte menneskene i hagebrukvirksomheten har vært veldig morsomt og givende. Min lidenskap for kunst og design har vært livslang, men karrieren min innen landskapsdesign er relativt ny. Jeg tror at en grunnleggende bakgrunn og opplæring i kunst kan gjennomsyre mange forskjellige fagområder. Hilsen til kunst og hagearbeid! » Lisa, jeg husker jeg sto foran denne hagen i ærefrykt for den månen, og jeg ønsket å gå inn i hagen og holde meg en stund! Bildene dine er MÅTE bedre enn mine. Tusen takk for at du sendte dem inn!

______________________________________________
Vil du få (G) arden (P) hotos (o) f (D) ay levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i GPOD? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER