Skip to content

Pattys hage i Washington, dag 2

9 de april de 2021

Velkommen til dag 2 i Pattys hage! (Gårsdagens innlegg, hvis du savnet det, er HER.) I dag sier hun, «Hagen min ligger i vannet ørken med bare åtte centimeter årlig nedbør. Hundre år gamle gjerte rettigheter til vanningsvann gir eiendommen min og de omkringliggende frukthagene rikelig med sesongmessig vann fra Cascade-fjellene. Yakima-dalen har veldig tøft vær med 104 grader om sommeren og minus 20 grader om vinteren. Vi har en veldig lang vekstsesong med 30 pluss flere dager enn Midtvesten, hvor jeg er fra. Jeg tegnet alle hagene selv. » Nok en gang vakker, Patty. Hold oss ​​oppdatert på denne sesongen med flere bilder, vil du?

Dere begynner å sende ting inn, og det er morsomt! Jeg elsker å åpne innboksen hver morgen. Fortsett!! Send inn noen bilder! Send meg en e-post på [email protected] Takk!

______________________________________________
Vil du få (G) arden (P) hoto (o) f (D) ay levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i GPOD? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER


Da mannen min og jeg bygde hjemmet vårt for 20 år siden, var det viktig for oss å innlemme de 60 år gamle epletrærne i hagene våre. I sommer mens jeg var i hagen, fant jeg ut at jeg var en «Worker Bee», og samlet ugress og avsluttet blomstring. Jeg har lagt til flere stoler og benker for å oppmuntre meg til å sitte og sette pris på hardt arbeid og nyte hagen min!


lavere nivå hagerom
Et annet veiledende prinsipp under utformingen av hagen min var å være villig til å investere i «beinene» i en hage; det er å plante trær og busker for å gi hagen min fire sesongers interesse. Jeg prøvde å plante kvalitets hageplanter som var bevist, sykdomsresistente og attraktive året rundt. Jeg valgte roser med høy ARS-vurdering og trær og busker som fikk «The Award of Garden Merit». (Pic viser at hagen er vakker om vinteren.)
NATIVE STONE WALLS Mens jeg designer hageplasser på flere plan, opprettet jeg dessverre mange «Brontosaurus Banks». Vår lokale stein, andesitt, ble samlet fra Cascades for å bygge de tørre stablede steinmurene. Mitt øvre nivå er en enkel, avslappende og rolig setting for ildstedet. Fokuset er de vakre veggene og utsikten.
FØR