Skip to content

Planter Magnolias i hagen vår

26 de juni de 2021

Som vi allerede vet, krever alle planter og busker utallige stell, som i noen tilfeller kan være mer eller mindre, avhengig av sorten, arten og også andre faktorer som årstiden og området vi finner. I dag vil jeg fortelle deg litt om magnolias, vakre blomster som du kan dyrke uten problemer i hagen din.

Det skal bemerkes at treet er av falt blad og den har en robust koffert med mange store blader og forgreninger. Vanligvis begynner blomstene å vises på slutten av våren og kan nå en størrelse som er lik håndflaten. De er rosa, lilla, hvite eller beige, noe som får hagen din til å se spektakulær fargerik ut. Så vær oppmerksom på disse tipsene vi gir deg i dag for å ta vare på magnoliaene dine.

Først og fremst er det viktig at du tar hensyn til det temperatur. Ideelt sett bør temperaturen være en gjennomsnittstemperatur for å dyrke magnolia gjennom året, som er mer eller mindre mellom 17 og 22 grader Celsius. Selv om varmen vil være bedre enn kaldt, siden frost påvirker denne planten mye, er det ikke bra for planten å få direkte sol hele dagen, fordi bladene kan bli skadet og brenne.

Noter det der magnolia vokser best, er i dype, kjølige, fuktige jordarter og lite kalkstein. Det er viktig at du hele tiden overvåker næringsstoffene, siden hvis det er mineralmangel, kan planten lide av klorose. Vanning er også veldig viktig for denne planten, så vi anbefaler at den er vanlig de første leveårene til den har utviklet seg fullt ut. Da kan vi vanne når jorden er tørr eller avhengig av hvilken tid på året vi er.