Skip to content

Pleie av hagemøbler

30 de januar de 2021

Igjen, sesongskiftet markerer husarbeidet vårt. Med høstens ankomst er det på tide å legge bort hagemøblene våre. Noe som, langt fra hva det kan se ut, trenger mer pleie enn å holde dem parkert til vi kan nyte dem igjen. Spesielt hvis vi vil at de skal være i de samme vedlikeholdsforholdene neste sommer og uten å bli forverret på grunn av vinteren.

Utgangspunktet er å vite hva grunnleggende stell av hagemøblene våre avhengig av materialet de er laget av. Hvis møblene våre er laget av aluminium eller harpiks, vil de kreve minimal pleie (mer rengjøring enn beskyttelse). Men hvis vi velger å ha møbler laget av tropisk tre, jern eller naturlige fibre, må vi ta i betraktning at den gode tilstanden avhenger av vår omsorg. Både påføring av lakk eller olje på naturlige materialer og beskyttelse mot rust når det gjelder jern er viktig for å bevare at de forblir i perfekt stand sommer etter sommer.

Men i tillegg til å klargjøre møblene til vinteren, må vi finn dem et bra sted å tilbringe det. Det ideelle er å kunne lagre dem i et rom borte fra dårlig vær (spesielt vann, som er en av dets store fiender sammen med sommersolen). Men ved mange anledninger tillater ikke mangelen på passende plass oss å fjerne møblene fra sin vanlige plassering. En ulempe som kan løses ved å bruke utendørs deksler. Omslag som ikke bare dekker møblene, men også er regnfrakker for å forhindre at vann og akkumulering av det i selve lokket skader dem. Og hvis møblene våre er laget av naturlige fibre, anbefales det ikke å bruke deksler: de er helt essensielle.

Fra en parasoll til en solstol, gjennom lenestoler og sofaer. De vil alle være nye når du vil bruke dem igjen.
Kom til Hagearbeider hvor ekspertene våre vil vise deg de beste alternativene for å dekke møblene dine.

Og endelig, et tips: fjern putene fra møblene våre. Hvis du oppbevarer dem om vinteren sammen med møblene, kan de ødelegge dem (husk at tekstiler også har lave temperaturer).

Bilde |