Skip to content

Pynt høsthuset med sopp

31 de januar de 2021

De høstens ankomst Det er en av de beste tidene på året, ikke bare for å tilpasse plantene våre til sesongskiftet, men også for å gjøre hjemmet vårt til et koselig sted for vintermånedene. For når kulden kommer, er det nettopp når vi skifter utendørs for husene våre, og nettopp av den grunn er det viktig å tilpasse dem til å skape et miljø som er klart til å nytes.

Tenker nøyaktig på det, i dag bringer vi deg et originalt veldig høstlig forslag å fornye interiøret i hjemmet vårt: pynt med sopp. De mørke lystobjektene til mange i disse tider (hvis du er glad i å plukke sopp, ikke glem å alltid ha en referansehåndbok for hånden for å unngå skremme) og læringsmål for andre (ikke slutte å ta en titt på mykologiverkstedene som vi har forberedt på oktober og november).

Men i tillegg til å kunne nyte dem utendørs, anbefaler vi inkluder dem i innredningen av hjemmet ditt. For, så utrolig som det kan virke, er det mer enn mulig. På den ene siden, hvis vi har en hage eller en liten byhage (husk at for å ha det, trenger du ikke å ha mye plass, men heller et ønske), kan vi vurdere å dyrke dem som om de var noen andre produkt. Noe som vi vil oppnå gjennom soppsett, plukker dem aldri i skogen og planter dem på nytt. Og hva er bedre: Når de først er spiret, kan vi stole på dem ved mer enn en anledning. Høstsmak rett fra hagen til tallerkenen og mer enn en gang, uten å løpe noen fare.

Å gå utover kultivering er det mulig telle med prytsopp som vil dekorere hagen vår eller pottene våre (ja: i motsetning til de vi kan plante, er de ikke spiselige). Allikevel er det sant at de er et veldig originalt dekorativt alternativ (du må bare se på dem) som i tillegg tåler kulde godt og samsvarer med gjennomsnittlige solforhold (de trenger lys, men aldri direkte lys. .. utesopp vokser på skyggefulle og fuktige steder). Et alternativ å kle seg i farger som i tillegg har et liv i perfekt stand mye lenger enn en vanlig sopp (med god pleie, spesielt vann, beholder de fargen og tilstanden i flere måneder).

Tør du å inkludere dem i dekorasjonen din? Gi oss beskjed!

Bilde | Javier Diaz Barrera