Skip to content

Reparasjon av snøfjerningsskader fra en seng i hagen

21 de februar de 2021

Maria Flemming (aka Quiltingmamma) fra Ottawa Ontario har hatt det travelt! Takk for at du delte din erosjonsstrategi for snøplog – gode råd!

«Ting har fylt ut med en rekke tymmer, bunndeksler og innfødte feltfugler som erstatter de fleste fioler jeg hadde igjen som fyllstoff. Jeg la til en gammel benk (men fikk aldri taket på beergaritas foran), flyttet fuglebadet (som er fremdeles vanskelig å se – ser jeg) og jobbet med «vaske bort» mulchdilemmaet. Den første vinteren hadde et nytt snøryddingsfirma i området, og de kastet avfall på fronten på 12-15 tommer hage og gjorde mye skader i nabolaget. Vi hadde diskutert hva vi skulle legge der for å håndtere mulken, men så glad for at jeg ikke brukte de anbefalte jernbanebåndene. Jeg hadde satt inn noen 12 tommer utleggere, og de ble funnet i biter helt nede i gaten, og våren Tine. Noen få er fremdeles der for å heve søppelbøtten, men en rekke bakkede sedums fylles ut som erosjonskontroll ganske pent. Timian vokser ganske bra tilbake etter eventuelle oppkjøring av snøfjerningsskader, så mulch erosjon der er nå minimal. Takk alle GPODere for de tidligere forslagene. Jeg tok en numbe r av forslag til hjertet. Hagen fortsetter å tiltrekke pollinatorer, men fuglene ser ut til å foretrekke ryggen. Uansett, hver morgen når jeg åpner gardinene mine, smiler jeg og er så glad jeg har tatt beslutningen om å ty til «lawn-be-gone». «

Fortsett å sende inn bilder (og historier)! Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Send noen få bilder og historien bak hagen din via e-post til [email protected].

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her!

Følg oss på Instagram og Facebook!

Alle tulipaner og pærer er sikre tegn på våren
Fly på innfødt Pearly Everlasting
Peony time er min favoritt tid
Prairierøyk og skjeggetunge blomstrer tidlig i juni
Sedum fyller pent ut
Pussytoes og thymes fyller godt inn
Før – bildet tatt 24. april 2013
Etter!

138