Skip to content

Rokas hage i LITAUEN!

22 de februar de 2021

Dagens bilder er fra Rokas Bernotas, som sier «Kjære gartnere, det er så hyggelig å se bilder av forskjellige hager, å føle seg personligheten til gartnere gjennom kreasjonene deres. Her vil jeg presentere et par bilder av hagen min i Nord-Litauen Det er inneklemt mellom en liten elv og en furuskog. Hagen er i ferd med å utvikles. Selv er jeg moden gartner. De første to hagene ble utviklet med faren min. Nå hjelper sønnen min, Rapolas, meg i denne hagen. stedet er en gammel gård med gamle epletrær. Min kone har plantet mange blomster. Jeg er mer interessert i trær og busker. Nylig begynte jeg å plante epletrær fra frø. Ser frem til resultatet 🙂 «Rokas, din eiendom er drømme- som! Åkrene, tåken, trærne og elementene du har lagt til – alt sammen så fantastisk! Vi trenger enda flere bilder! Tusen takk for delingen.

Send meg bilder av hagen din! Send meg en e-post på [email protected]

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke personer har sendt e-post for å si at de vil være på showet og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)
Kielian DeWitt (Annek)
Linda Skyler (Meelianthus)
Kathy Schuler

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg skal gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer … ekte for enda flere mennesker som kommer. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER