Skip to content

Sherrys utsøkte Michigan Garden

1 de mars de 2021

Hagen foran

Sherrys bilder av hagen i Michigan er utsøkte. Stopp inn for en kort tur!

«Telefonen min er fylt med bilder av mine kjære, familien min, kattene jeg redder og min favoritt baby, hagen min. Som alle stolte mødre trodde jeg at jeg ville dele noen bilder. Min mann og jeg bodde i 25 år, i en fantastisk 1920-tudor som var et familiens hjem i to generasjoner. Vi flyttet i 2006 for å skaffe et hjem der vi ikke hadde så mange trapper eller så mye vedlikehold av huset. Jeg var trist å legge igjen hagen min på 25 år og likevel begeistret for starte en ny på en ny byggeplass.

Jeg startet denne hagen i 2010 med gårdsplassen min med en vasefontene, klatring av hortensiaer, og la til en hage på baksiden, også med en sittebenk og en fontene, uteplassen til den sitteplassen er bare glødende med en plante av alt japansk gullgress i gull og lilla fontene bøk. Så i 2012 la jeg til et hageskur med overbygde spisesteder og solcellepaneler for å kompensere fotavtrykket mitt og la til en tilpasset trellis for å håndtere de espalier eplene mine. Nå fyller jeg på matvarer som vakre bringebærkakebusk som ser bra ut i landskapet, jordbær og andre matvarer. Bor i Michigan Jeg er veldig glad i bartrær og har funnet meg til å legge til flere hvert år.

Jeg elsker ressurser fra Fine Gardening og Tauton Press, og jeg håper du elsker ideene jeg har fått fra publikasjonene dine. «

Takk skal du ha,
Sherry

Har du en hage du vil dele? Vennligst send 5-10 bilder (og en kort historie om hagen din) til [email protected], eller tagg bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her!

Hagegitter, øvre utsikt.
Montgomery gran og kousa i bakhagen på høsten
Vårskoggress i hagen til skyggen
Sibirisk iris
Bak fontenen ovenfra, i juni 2015
Alt gull og rozanne, juni 2015 (bakgård)
Hagekunst
Skur foran

138138