Skip to content

Skadedyr som reddiker kan lide

16 de juni de 2021

Reddik er en grønnsak som dyrkes i Europa, som har avlinger som kan være små eller store og med røtter som kan være runde eller lange. Den ytre fargen på røttene kan være rød, rosa, lilla, hvit, grønn, svart og gul eller krem.

I dagens artikkel vil du lære litt om eventyret med å plante reddiker og best av alt, kjenne til mulige skadedyr og sykdommer.

Reddiker

Når du sår, er det nødvendig å ta noen hensyn, verktøyene og redskapene som er nødvendige for at vi kan jobbe komfortabelt og effektivt, så vel som artiklene som ivaretar vår sikkerhet, er våre trofaste venner.

De riktig valg av terreng og sesongen for å gjøre det er like viktig. Dette kan tenkes som den gylne regelen når vi ønsker å gjøre noe spesielt og med vår egen innsats. På den annen side, hvis vi er de som skal dra nytte av landet, vil vi mest sannsynlig bli belønnet med fersk mat med stort næringsinnsats.

Ved denne anledningen refererer vi spesielt til planting av grønnsaker og grønnsaker, mat som selv om det kanskje ikke virker som det de krever ikke så mye pleie som forespurt av noe frukt. Men før du nevner hvordan du skal dyrke denne viktige grønnsaken (som i seg selv er relativt enkel), er det nødvendig å vite litt om den og forstå betydningen av forbruket.

Hva er reddik?

Reddik er en veldig praktisk grønnsak pga vokser veldig fort og det gjør det i små rom, det er veldig rikt på vitamin C og antioksidanter, og dets opprinnelse (Kina) har gjort det mulig å bli populær over hele verden.

Denne maten er rød i fargen og avrundet i form og dyrkingsprosessen er kort, siden den bare trenger maksimalt 6 uker for innhøstingen.

Selv om det ikke virker, denne planten krever litt pleie Før høsting er hovedomsorgen å avvise ugress og larver.

Fordi denne planten ikke vokser mye, er den veldig utsatt for trusselen om larver, og er at en håndfull larver kan fortære bladene av alle reddiker på kort tid, tydeligvis påvirker dette negativt planteutvikling og det er derfor det er nødvendig å overvåke plantingen to ganger i uken for å lete etter disse små skadedyrene.

Reddikssykdommer og skadedyr

små reddiker

På den annen side er det sykdomJa, dette er de som kan være forårsaket av en jord som ikke er gjødslet eller som ikke sparer nok fuktighet. I disse situasjonene er det viktig overvåke fargen som bladene tar ved sin nedre del siden den er der hvor tilstanden til planten manifesteres. En sunn plante vil se ut ømme grønne bladerDette er viktig for oss fordi som nevnt, etterlater dette en effekt på smaken.

Når reddikeplantingen din er klar for høsting, kommer det morsomme arbeidet denne grønnsaken vokser ikke mye og den maksimale størrelsen er slik at to reddiker passer i den ene hånden. For å kjenne størrelsen er det bare nødvendig å røre litt på jorden på overflaten, og når de er klare er det bare nødvendig fjern dem ved å ta grenene eller hvis bakken er noe tørr, graver du litt.

Hvordan plante reddiker og dra nytte av dem?

Såing av reddiker bør gjøres mellom slutten av juli og begynnelsen av august fordi den vokser under et kjølig og fuktig klima. Når det gjelder formen, er det ikke behov for ytterligere prosesser, bare små hull i jorden er nok til å plassere frøene (nesten overfladisk) og om nødvendig dekke en jord med respektive drenering og riktig eksponering for sollys å la reddik vokse sunt og smaken ikke endres, men hvis jorda mangler næringsstoffer, er sluttresultatet mest sannsynlig at reddiksmaken blir krydret.