Skip to content

Tips for å beskytte bassenget ditt om vinteren

30 de januar de 2021

Å ha et basseng hjemme er en velsignelse. Å kunne kjøle seg ned når varmen slår til, er drømmen for mange, men for å nyte fordelene med et basseng må du også vite hvordan du holder dem i god stand. Et eksempel på dette er hans vintervedlikehold, en lang periode der den ikke vil bli brukt, men under ingen omstendigheter bør den glemmes. Følg tips fra Hagearbeider slik at bassenget ditt blir godt ivaretatt om vinteren, og du kan nyte det sommeren etter.

En av alternativene er å spare på vannet som bassenget allerede har, for ikke å måtte fylle det sommeren etter (og spare i tilfelle tørke). For at dette vannet skal være i god stand hele året, må du gjøre to ting: bruk renseren noen få dager (åtte timer hver syvende dag er bra) og utfør en superklorering, som vil eliminere enhver levende organisme som ligger i vannet i bassenget ditt. Vi benytter anledningen til å minne deg på at det er farlig å svømme i vann som har for mye klor, så sørg for at bassenget er rundt 3 ppm

Det anbefales å bruke en invernador til å behandle vannet i svømmebassenget om vinteren. Det er veldig enkelt å bruke dem: bare hell det i bassengvannet mellom 3-5l / 50m3, etter å ha senket det i en bøtte med vann og spred det over overflaten. Under prosessen renseanlegget må være i gang, og hvis været er dårlig, er det bra å gjøre denne prosessen igjen i februar.

Se ingen alger vises i løpet av månedene hvor ingen skal bruke bassenget. Du bør også forhindre at vannet blir overskyet (PH bør være mellom 7,2 og 7,6). For dette er det bra å samle alt rusk som faller på det (blader, insekter osv.) Med passende verktøy for vedlikehold av bassenget. Du kan også bruke alger.

Det er også bra bruk en presenning eller noen form for dekke for bassenget, siden dette vil gi to grunnleggende fordeler: det vil forhindre at rusk faller ned og det vil tjene til å forhindre ulykker (for eksempel at et barn faller i vannet).

Hvis du har spørsmål om hvordan du kan bevare bassenget om vinteren, kan du komme til butikkene våre. De Hagearbeider spesialister De vil gjerne svare på spørsmålene dine og tilby deg personlig rådgivning.