Skip to content

Tips for å plante Snapdragon om sommeren

18 de juni de 2021

Plantenes verden er ekstremt fantastisk og den er full av tusenvis av fantastiske planter som gir liv og farge til ethvert sted de er. Planter i en hage kan være det ideelle og uunnværlige preget for å generere en utrolig visuell innvirkning, og hvis du vil ha en forandring, er du sikkert interessert i å lete etter nye planter til hagen din.

En av disse vakre plantene, som er sterkt anbefalt av profesjonelle gartnere er den Dragon munn. Denne planten er hjemmehørende i forskjellige steder, som Frankrike, Syria, Marokko, Middelhavet og Portugal.

Omsorg for Dragon’s Mouth

drage munnpleie

Imidlertid finnes den nesten overalt i verden og er et utmerket valg for hagen din. Hvis du vil plante Dragon’s Mouth, så er dette tipsene du ikke kan gå glipp av i sommer for å kunne oppnå det.

Først og fremst er det viktig at du vet i hvilken sesong Dragon’s Mouth vokser. Denne planten tåler kaldt klima veldig bra, så den ideelle veksten er om høsten. Å plante Snapdragon om sommeren er imidlertid et av de beste alternativene siden du vil ha plantene dine klare til å vokse om høsten.

Selv om det er en plante som er veldig motstandsdyktig mot kulde og lave temperaturer, Dragon’s Mouth er en plante som trenger omtrent fire eller fem timer om dagen med sol, siden bladene vil kunne vokse og utvikle seg ordentlig. Sterk vind eller regn bør ikke være et problem for deg, siden denne typen planter er veldig motstandsdyktig.

Når du begynner å plante Boca de Dragón, må du være veldig oppmerksom på jordens pH. Å ta vare på pH er viktig fordi ikke alle planter støtter den samme surheten i jorden, så for en Dragon’s Mouth-plante, ville det ideelle være å ha en pH mellom 6 og 6,5.

Når det gjelder vann, er det viktig at du vet at det ikke er nødvendig å vanne disse plantene konstant hver dag, fordi de er veldig motstandsdyktige og i stand til å vokse med lite vann. Med en gang i uken vanner du Dragon’s Mouth-plantene dine, du vil se hvordan veksten er helt sunn.

Når du vanner planten, sørg for at vannet dekker omtrent tre centimeter av jorden, siden dette vil være nok til å opprettholde det til neste uke, og husk selvfølgelig at det er mye mer fuktighet om sommeren og regn ., så det anses at konstant vanning ikke er nødvendig. Imidlertid er det i tørketider viktig at du øker vanningen av din Dragon’s Mouth-plante.

Hvilken gjødsel skal du bruke til å plante disse plantene?

kompost for drakens munn

Kompost er et veldig godt alternativ hvis du skal plante Snapdragon-planter, fordi du kan tilsette mye ekstra næringsstoffer. En spesifikk gjødsel er ikke nødvendig, siden bruk av en av de andre plantene i hagen din vil være tilstrekkelig og husk at det er viktig ta vare på planten din fra skadedyr og insekter.

Det er mange plantevernmidler som kan beskytte dragen munn av skadedyr og insekter, som bare kan føre til at planten din ikke vokser nok og til og med dør. Imidlertid er det noen plantevernmidler som kan være veldig giftige for planten din, så det er viktig at når du går til butikken som selger hageprodukter, får du råd og ser hvilken som er best for planten din, så vel som produktet mindre skadelig for henne.

Selv om det ham vekstprosess av Snapdragon-anlegget Det er relativt raskt, det er ikke umiddelbart, så du bør ikke fortvile hvis du ikke ser resultater på dager eller noen få uker. De konstantitet og god stell Det er de som får planten til å vokse sunt og ordentlig, så du må lage ukentlige rutiner for å gjøre dem og dermed ha hagen du alltid har ønsket deg.