Skip to content

Typer hjemmelaget gjødsel for rosebusk

15 de juni de 2021

Rosenbusker brukes mye i hagebusk: enten det dyrkes i potter eller i hager, i grupper eller som isolerte eksemplarer, er virkeligheten at de er dyrebare hvor som helst. I tillegg har de den ekstra fordelen at de er veldig enkle å ta vare på. Derimot, Hvilke typer hjemmelaget gjødsel for rosenbusker kan vi gi dem for å få større mengde blomster?

Mange flere enn vi kanskje tror. Å nå vårt mål er like enkelt som å ta vare på dem, men å gjøre det enda enklere for deg, vi skal fortelle deg hvilke som er best egnet.

Hjemmelaget gjødsel er et flott alternativ for våre elskede planter, spesielt for de som produserer blomster like vakre som rosebusk. For å nyte skjønnheten kan vi bruke noen av disse naturlige produktene:

Eggeskall

Gjødsel rosebuskene dine med eggeskall

Eggeskall er veldig rik på kalsium, noe som er veldig viktig for å holde rosebuskene sterke. Av denne grunn, kan knuses og plasseres i nærheten av planter.

Bananskall

banan, rik på kalium

De nedbrytende bananskallene frigjør kalium, kalsium, svovel og magnesium, så de er en veldig, veldig komplett hjemmelaget gjødsel. Alt du trenger å gjøre er også klipp dem og spred dem rundt våre kjære blomster.

Dyre mat

Jeg tror for hunder

Fôret eller brokkene til hunder og katter utløp, eller som av en eller annen grunn ikke lenger er egnet for dem, vi kan blande det med jorden. Når de brytes ned, vil de gjødsle jorden og også rosebuskene.

Natrium bikarbonat

Natron for å avvise maur

Baking soda vil være veldig nyttig for å forebygge og behandle soppsykdommer. For dette er det vi skal gjøre hell 1 liten spiseskje av dette produktet og noen få dråper flytende såpe i 1 liter vann i en sprøyte.

Og du, med hvilken gjødsel bruker du rosebuskene dine?