Skip to content

Vår midt i tørke i Irvin og Paulines hage i California

5 de mars de 2021

Delikate vårsnøfnugg er de første blomstene som blomstrer om våren. De frø selv og deres delikate blomster og løvverk forsvinner på slutten av våren når pærer går i dvale.

Det har gått en stund siden vi har hørt fra Irvin og Pauline Faria ute i Carmichael, California! Irvin sier, «Vi mottok noen fantastiske nyheter om» Pauline’s Garden «. Hun ble tildelt et sertifikat for anerkjennelse av California Garden Clubs, Inc. for en» Outstanding Private Garden «. Vi står overfor det fjerde året for tørke. 1. april 2014 , er det målte vanninnholdet i California i snøpakken bare 18% av det historiske gjennomsnittet. Dette er det tredje tørreste øyeblikket på 119 år med journalføring. Vannledere tar for tiden vitenskapelige beslutninger om effektiv bruk av vann. For for øyeblikket er vannforbruket i hager hjemme begrenset til to dager i uken. I den forbindelse bruker vi minst to til tre centimeter med mulch i hele hagen i et forsøk på å moderere ekstreme jordtemperaturer og langsom fordampning. Våren har kommet tidlig med temperaturer på høyt 80-tallet denne uken. Tørkeforholdene har forvirret den normale blomstrende tidssyklusen for trær og planter. For øyeblikket er trær vår største bekymring ettersom deres nye løvverk begynner å vise seg. « Alltid en nydelig glede, Irvin og Pauline. Gratulerer med de mye fortjente utmerkelsene!

______________________________________________
Vil du få (G) arden (P) hoto (o) f (D) ay levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i GPOD? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER

Snøfnugg på nært hold viser skjønnheten i bevegelse
Alltid favorittreet i hagen, en «Katsura» japansk lønn er en av de første trærne som kommer ut om våren. Den vakre oransje vårfargen endres til gylden-gul om sommeren.
Innrammet av en arbor, åpner en vestlig redbud (Cercis) sine strålende klynger av blomster.
Hvert år åpner de rosa knoppene til kornvedtrærne våre til spektakulære, store blomster som kunngjør begynnelsen av våren. Her begynner et rosa kornved, innrammet av japanske lønn, å vise løvet sitt.
«Muraski kiyohime» japansk lønn med nytt gulgrønt løvverk. Høstfarger blir blandinger av gul-oransje.
Gjennom hagen er iris nå i full blomst
Sprayer med sfæriske, tofrøede røde bær av himmelsk bambus (Nandina) gir en skarp følelse under en morgentur gjennom hagen.
Azalea er parret med delikate jomfruhårbregner
Azalea er i full blomst og i kontrast til hestehale
Azalea er globale planter i hagen. Her gir en rosa azalea sjarm tidlig på våren
Steinlykta er mykgjort av myke jomfrubregner.
Vår oppgave i sommer vil være å bevare de japanske lønnene i hagen