Skip to content

Vår på Acorn Hill

26 de februar de 2021

Douglas Flory og David Lloyds eiendom i PA gir et blikk fremover på det som er rett rundt hjørnet!

«Her er noen bilder fra våren 2016 på Acorn Hill, vårt hjem i Rosslyn Farms, like utenfor Pittsburgh, PA. Vårt 75 år gamle hus ligger i skyggen av en stor chinquapin eik som du kan se på de to første bildene, derav navnet Acorn Hill og den gigantiske eikenøksskulpturen på foto nr. 7. (Det andre store treet du kan se på det første bildet er en blomstrende amerikansk alm, en av de få som er igjen i vår del av staten.)

Vi bruker plassen over en gammel steinmur for påskeliljer og dagliljer, som du kan se på de neste par bildene. Gjennom årene har vi funnet ut at vi har bedre hell med de prøvde og sanne variantene, som Mount Hood og King Alfred; mange av de nyere, mer eksotiske utseende narsissvarianter naturaliserer ikke like bra for oss, og noen peter ut etter noen år, omtrent som tulipaner.

Vi har også to senger med ville tulipaner, (Tulipa turkestanica). I motsetning til tulipaner oppdrettet i Holland, er disse mye kortere, naturaliserer raskt og plages ikke av hjort, kaniner eller ekorn. De er ikke like prangende som nederlandske tulipaner, men blomstrer mye tidligere, så det er et godt syn i hagen vår. Det siste bildet (plassert først) er et av våre kirsebærtrær fra Yoshino med et fuglehus av eikenøtter, laget av den samme lokale kunstneren, Jack Mayer, som skapte vår store eikenøtt (ca 4 «høy x 6» lang).

Jeg håper du gleder deg over disse glimtene av våren, spesielt dere nordlige gartnere som fremdeles har uker med Old Man Winter foran seg! «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram138138