Skip to content

Velge de riktige blomstene til Valentinsdag

25 de juni de 2021

Tilnærminger Valentinsdag! Det er en av de mest romantiske datoene på året, og det er derfor det er så viktig å velge en passende blomst. Å gi til partneren din, eller til et familiemedlem eller en venn. Det er blomster for alle!

Neste vil vi vise deg en liste over blomstene som er mest vant til å gi i gaver, og vi vil avsløre den skjulte hemmeligheten slik at du ikke gjør en feil i valget.

rød rose

rød rose

Hvem har aldri fått en rød rose? De er de virkelige hovedpersonene Valentinsdag. Salget øker så mye at gründere bestemmer at salgsprisen på denne dagen er 30% høyere. Utrolig, ikke sant? En ekte skjønnhet.

Rødt er synonymt med lidenskap, kjærlighet og romantikk.

Krysantemum

Krysantemum

Krysantemum er en slekt av blomstrende planter som omfatter et stort antall arter over hele kloden. De er veldig motstandsdyktige, og blomstene kan være hvite, røde, gule … i alle farger! Du kan velge den du liker aller best, eller kjøpe flere og gi en vakker blomsterbukett.

Avhengig av sorten betyr det en eller annen ting. For eksempel: den røde blomsten er gitt som et vennskapstegn, mens den hvite som en forfallende kjærlighet.

Gardenia

Gardenia er en vakker saktevoksende busk eller et lite tre med blomster som er hvite, veldig aromatiske.

Hvis du gir en blomst av denne vakre planten til noen, forteller du dem at du føler kjærlighet for ham eller henne, en hemmelig kjærlighet, men øm og søt. Ideell for å bekjenne den spesielle personen hva du føler for henne.

Phalaenopsis

Orkideer er epifytiske planter, det vil si klatre i trær, hvis blomster har en veldig høy dekorativ verdi. De er så slående at de dekorerer hjemmet ditt på en spektakulær måte.

Men hva visste du ikke det det er en legende rundt disse skjønnhetene? Det viser seg at en gudinne fra en stamme sies å ha blitt til en orkide. Å gi en av disse plantene til noen er noe veldig edelt, som følelsen som forener deg.

Og du, hvilken blomst skal du gi i år?

Mer informasjon – Blomster for hvert øyeblikk