Skip to content

Velkommen til Cool Green Gardens – Utsikt fra venstre kyst

16 de februar de 2021

Denne kombinasjonen av Agave americana / Tradescantia pallida «Purple Heart» erstattet frontplenen til en av mine favorittklienter. Det var uansett et dumt sted for en plen, så vi ble veldig dristige.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickDette er ting som tenner meg på – teksturrike kombinasjoner og harmoniske fargevalg.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickNår jeg designer for kontrast, liker jeg ikke å rote rundt. Disse vertikale Kniphofia «Malibu» satte opp et dynamisk slag når de ble parret med «gå til» treet mitt, Cercis «Forest Pansy».
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickDenne kombinasjonen av Agave americana / Tradescantia pallida «Purple Heart» erstattet frontplenen til en av mine favorittklienter. Det var uansett et dumt sted for en plen, så vi ble veldig dristige.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickDette er ting som tenner meg på – teksturrike kombinasjoner og harmoniske fargevalg.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickNår jeg designer for kontrast, liker jeg ikke å rote rundt. Disse vertikale Kniphofia «Malibu» satte opp et dynamisk slag når de ble parret med «gå til» treet mitt, Cercis «Forest Pansy».
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickTillat meg å presentere meg selv. Billy Goodnick her. Jeg er landskapsarkitekt, pedagog og skribent som bor i Santa Barbara, CA. Det er omtrent 100 nord for LA, rett ved kysten i den ettertraktede sone 10 (Sunset Zone 24). Jeg er mer enn litt begeistret for å være her på Fine Gardening, da det gir meg et flott sted å skrive om å designe, lage og ta vare på hager på en bærekraftig måte.

Vi kaller denne bloggen Sustainable Landscaping …

[Author’s note #1: Sound of screeching brakes. Sorry for this interruption. I only get a few hundred words here and if I try to define “sustainability” now I’ll need a chain saw and flame thrower to get out of the thicket. I’ll save that for another post. But I digress. I do that a lot.]

For nå, la oss la bærekraftig bety hva du tror det betyr. Hvis ord som grønt, naturlig, tørke-tolerant, organisk eller den arkaiske xeriscape dukket opp i hjernen din, er det flott. Vi har generelt samme bølgelengde. Tenk Al Gore møter Mr. Green Jeans. Det vil være god tid til å utforske kompleksiteten og nyansene til det forvirrende ordet i fremtidige innlegg.

Jeg har vært involvert i planterelatert arbeid i omtrent 35 år. Før det var jeg en trommeslager som gjorde studioarbeid i Hollywood og turnerte rundt i landet. Da jeg var hjemme, trente jeg bonsai-trær og samlet husplanter. Musikk er en flakete virksomhet, så jeg sluttet og fikk litt skolegang på en juniorhøgskole. Deretter jobbet jeg i barnehager, landskapsinstallasjon og vedlikehold. Jeg gikk tilbake til skolen igjen, og endelig tok meg opp i næringskjeden til bylandskapsarkitekt for denne nydelige strandbyen.

Her er hva jeg tror du vil ha glede av denne bloggen:

[Author’s note #2: You will come back and read my words every time I post. You will leave comments. You are getting very, very sleepy. You will obey my every command. When I snap my fingers, you will quack like a duck.]

  • Jeg har det veldig gøy når jeg skriver (se over). Folk som leser meg har det også gøy. Kanskje det er nok til å bringe deg tilbake.
  • Når jeg ikke har det gøy, kan jeg oppdage at jeg raser og raser om avskyelige handlinger utført mot god fornuft og god smak. Det er da jeg har det gøyeste.
  • Når jeg ikke er morsom og / eller raser og raser, kan jeg bli funnet å dele ut veldig nyttige, forståelige designråd som du kan bruke i de fleste landskapsarbeidssituasjoner. Tjue år med å lære huseiere å designe vakre, funksjonelle og bærekraftige hager har lært meg hvordan jeg kan gjøre komplekse ideer mindre mystiske.
  • Jeg legger ut mange pene bilder. De vil stimulere deg og tilby ideer til din egen hage.
  • Jeg er en god lytter og jeg vil lære av deg. Du vil ikke være enig i eller like alt jeg sier. Det er det kommentarfeltet er til på slutten av denne bloggen. Jeg tar feil fra tid til annen (eller mer), og det er din jobb å rette meg ut – jeg advarer deg bare om å holde kommentarene dine PG-13 rangert. Tenk på de små barna som leser Fine Gardening sine nettsider.

Full avsløring:

  • Jeg hager ikke; Jeg eier ikke en hage engang, med mindre du teller noen kvadratmeter skitt under fikentreet på baksiden av oppkjørselen min. Rettelse: Jeg har mange hager; de bor hjemme hos kundene mine og i Santa Barbaras vakre parker. Men ikke med meg; det er bedre for alle berørte. Derfor kan jeg ikke fortelle deg når du skal deadhead din sjeldne albino, halvdverg, pin-stripete, Begonia subterraneana. Vil du vite hva som spiser delphiniumet ditt? Jeg kan ikke klandre deg, men jeg kan ikke hjelpe deg.
  • Jeg hater de fleste plener og vil minne deg om det faktum fra tid til annen. Mine torvdiatribes gir mange lesere og genererer flest kommentarer fra Loyal Order of Lawnists (LOL). Still inn når Billy blir slått opp.
  • Jeg har ingen erfaring med hager som forsvinner under meter med snø eller blir ødelagt av woodchucks. Min idylliske oase er palmetrærens land som svinger svakt på Stillehavsbrisen til lyden av The Beach Boys.

Jeg lukker dette innledende innlegget ved å ønske deg velkommen og invitere deg til å klikke den oransje RSS-knappen på denne siden (det er slik du abonnerer), og så sende meg spam til vennene dine. Hvis du føler deg bedre med å gjøre en bakgrunnssjekk før vi begynner å date regelmessig, kan du besøke profilen min og galleriet her på Fine Gardening.

Å, en ting til. Jeg må takke Kate Frank, nettredaktøren til Fine Gardening, for at hun la merke til meg Twitter og gir meg denne muligheten til å leke med alle hyggelige mennesker. Jeg tror vi alle kommer til å ordne oss helt fint.

138