Skip to content

Vinteren er vakker i Pat’s Upstate New York Garden

18 de februar de 2021

Dagens bilder er fra Patricia Hand i upstate New York. Vi besøkte Pats hage to ganger i 2014, HER og HER, og hvis du husker (eller oppdaterer hukommelsen), er den full av farger om sommeren! Som hun beviser i dag, er det også fantastisk om vinteren. Hun sier, «Dette er bilder jeg tok av landskapet her i upstate New York 30. desember. Bakken var bar her siden før jul, med temperaturer på midten av 50-tallet. Da jeg våknet den morgenen, fant jeg ut at Mother Nature hadde utført sin magi over natten. og forsynte oss med et hvitt, mykt snøteppe. Jeg tok kameraet mitt og gikk ut for å fange dette vakre synet. » Pat, hagen din er fortsatt vakker, selv under all den snøen! Dette viser bare at det lønner seg å inkludere planter for vinterinteresse blant sommerstopperne. Takk for at du delte!

Send meg bilder av hagen din! Send meg en e-post på [email protected]

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke personer har sendt e-post for å si at de vil være på showet, og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
May Kald (GrannyMay) – foreløpig
Catherine Campbell (CrannyCC) – foreløpig
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)
Kielian DeWitt (Annek)
Linda Skyler (Meelianthus)
Kathy Schuler

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg skal gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer … ekte for enda flere mennesker som kommer. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

<- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <-

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!