Skip to content

Vintermomenter i Marias hage i Ontario

19 de februar de 2021

Dagens bilder er fra Maria Fleming (Quiltingmamma) oppe i Ottawa, Ontario. Vi besøkte Marias hage tilbake i august 2013 (HER), men hun har også tatt oss med på hagen, som til Versailles (HER) og Monets hage (HER) i Frankrike, til hager i Ecuador (HER) og til Montreal Botanical Hage (HER). I dag er vi tilbake i hagen hennes, med noen vintermomenter. Hun sier, «Det har vært en ganske grå vinter så langt, men i dag har det solskinn. Mens jeg vasker, trakk det lange skrånende ettermiddagslyset meg ut med det nye kameraet mitt. Tid for litt øvelse før du reiser med det og før været blir for kaldt og snø for dypt. Fargene nå er ganske kjedelige, men med litt fokusert lys, noen farger popper, detaljer skinner, og hardscapes og ornamenter gir interesse for et ofte dystert landskap. Min ene fargekonsesjon er årets juleurnen. vet at jeg ikke har vært veldig «kommunikativ» siden formatendringen – men jeg sjekker ut GPOD hver dag. Det er en kilde til inspirasjon og glede. Takk til de som lyser opp dagen min. » Vakker, Maria! Jeg gleder meg til å se hvor du reiser med det kameraet … ..

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke personer har sendt e-post for å si at de vil være på showet, og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
May Kald (GrannyMay) – foreløpig
Catherine Campbell (CrannyCC) – foreløpig
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg skal gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer … ekte for enda flere mennesker som kommer. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

<- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <-

Og som alltid, send meg bilder av hagen din, ELLER en hage du har besøkt! Send meg en e-post på [email protected] Takk! –Michelle

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!