Skip to content

Windmill Island Gardens i Michigan

20 de februar de 2021

Dagens bilder er fra Sara Simmons, hagebruk ved Windmill Island Gardens i Holland, Michigan. Hun sier, «Hagen vår ligger i en kommunal park her i vest-Michigan. Vi feirer parkens 50 år i april med en 5K-løpetur og andre arrangementer, inkludert byens 86. Tulip Time-festival i mai. Vi er medlem av APGA og AHS med gjensidig opptak for medlemmer av andre hager bortsett fra Tulip Time. Vi samarbeider med forskjellige lokale produsenter for å vise frem mange påviste Winner-busker og stauder, samt nye introduksjoner av ettårige planter og mange troper i sommersesongen. Vår arbeidsvindmølle ble hentet fra Nederland 1964 og var allerede 200 år gammel da det kom til vest-Michigan. Denne tiden av året er vi et fantastisk sted å utforske for turgåere eller langrennsløpere. (Ingen preparerte stier). » Å tulipanene, TULPENE !! Tror du at vi noen gang vil se dem igjen? 2 grader i Connecticut får meg til å tvile på at vårens farger til og med eksisterer i det virkelige liv … Så nydelig, Sara. Jeg antar at det er en stor pæreplantningsmaskin på det syvende bildet? Fascinerende. Tusen takk for at du delte denne hagen med oss!

Send meg bilder av hagen din! Send meg en e-post på [email protected]

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke personer har sendt e-post for å si at de vil være på showet, og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
May Kald (GrannyMay) – foreløpig
Catherine Campbell (CrannyCC) – foreløpig
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)
Kielian DeWitt (Annek)
Linda Skyler (Meelianthus)
Kathy Schuler

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg skal gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer …. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!