Skip to content

6 blomster å gi på Valentinsdag

19 de juni de 2021

Valentinsdag er rett rundt hjørnet. I løpet av et øyeblikk vil vi være på den mest spesielle dagen for alle elskere: 14. februar. Og som det bare skjer en gang i året, Hvilken bedre måte å feire enn å gi blomster til den personen du er så glad i?

Hvis du fremdeles ikke vet hva du skal gi henne, ikke bekymre deg. Vi passer på å vise deg 6 blomster å gi på Valentinsdag. På denne måten blir det mye lettere for deg å velge den du liker best og den som den heldige liker mest 😉.

Roser

rød rose

Roser er de klassiske hovedpersonene 14. februar, spesielt de røde siden disse symboliserer kjærlighet at du føler for den andre personen. Du kan imidlertid også velge å gi henne de rosa hvis du vil vise henne kjærligheten du har til henne, hvit hvis du vil uttrykke hvor mye du liker at forholdet ditt er rent, eller flerfarget for å vise gleden hennes.

Tulipaner

Tulipaner

Tulipaner er veldig muntre blomster som åpner om våren. Det er mer enn 5000 varianter, og alle er ideelle for å uttrykke følelsene gjennom fargen Hva er galt mot den spesielle personen.

Anthurium

Anthurium

Den karakteristiske hjerteformede blomsterstanden er en av de mest egnede for denne dagen. Det er en utmerket representasjon av kjærlighet og lidenskap. Hvis du elsker partneren din, vil denne blomsten sikkert trollbinde ham.

Gardenias

Gardenia brighamii

De vakre blomstene til Gardenias består av duftende kronblader i en veldig særegen hvit farge. De har også sin plass på Valentinsdag; faktisk de okkuperer en som er unik: den for de menneskene som elsker hverandre, men som ennå ikke har erklært seg selv. Derfor, hvis du er i denne situasjonen, anbefaler vi å gi henne en Gardenia-blomst ledsaget av en uttalelse.

Orkideer

Phalaenopsis

Orkideer er for mange de vakreste blomstene i verden. De representerer sensualitet og brukes ofte i blomsterbuketter. Og er det … hvem kan motstå dem? Den vanligste er utvilsomt den fra Phalaneopsis-slekten, men det er andre like fantastiske som Cymbidium eller Vanda.

Krysantemum

Krysantemum

Hvis du har vært sammen med partneren din lenge, er den perfekte gaven en bukett eller en krysantemumplante. Disse blomstene representerer lykke og samvær, slik at de viser seg å være den mest anbefalte å gi til den personen du har delt livet ditt med i mange måneder eller år.

Ha en god Valentinsdag! 🙂