Skip to content

buketter

18 de juni de 2021

Dekorere er veldig viktig for forskjellige områder av livet, siden dekorasjonen består av å lage forskjellige spesielle ordninger og legge til forskjellige objekter som gir en estetisk sans til stedet der vi jobber.

Forskjellen mellom å sette opp et sted og dekorere et sted er at når vi setter opp, plasserer vi alle nødvendige verktøy og gjenstander som vi trenger for å kunne fungere ordentlig, mens dekorasjonen har en rent estetisk sans.

Bruke buketter til å dekorere

hvordan du bruker buketter

Dekorasjonene kan være permanent, slik som de som er laget i strukturene til en bygning, kontor eller hus eller som kan være midlertidige, der gjenstander som er lettere å fjerne, plasseres, for eksempel maling, vaser, etc.

I mange arrangementer forskjellige dekorasjoner er nødvendig å gjøre dette totalt iøynefallende og behagelig for gjestene. Selv om det er mange elementer som kan dekoreres, er det en som alltid vil bli brukt, uansett hvor mange år som går: natur.

Naturen er sannsynligvis beste dekorasjonselementettersom det tilfører skjønnhet, farge og liv. Det er mange planter som kan brukes til å dekorere, men blomster er kort sagt mestrene i dekorasjonsverdenen. Dette er fordi blomstene har utrolig vakre farger, i tillegg til å tilsette stedet sødme og liv.

Derfor vil du alltid legge merke til det i de fleste av arrangementene vi deltar på, både store og små det er minst en blomsterbukett.

Men hva er en blomsterbukett?

En blomsterbukett er et sett med en eller forskjellige blomsterarter med andre planter, som er sammenføyd ved hjelp av en wrap eller stropp, for å kunne bevege den riktig. Blomsterbuketter kan variere i størrelse, form og til og med i dekorasjoner, men de er veldig allsidige og kan brukes i alle situasjoner.

På grunn av effektiviteten av å bruke buketter til arrangementer, er det mange typer buketter, som vi kan klassifisere som følger:

Bukett Bukett

Bukett blomster Bukett

Disse er de mest brukte bukettene siden de er de enkleste å lage, og de er også utrolig vakre og elegante.

Disse bukettene har som hovedkarakteristikk at de er helt symmetriske og formen er vanligvis rund. Disse bukettene brukes vanligvis til bryllup, spesielt for bruder som bærer dem til alteret.

Bukettbukettene har middels størrelse, det vil si verken for store eller for små og også generelt de har samme stil med blomster, slik at symmetrien kan verdsettes mye mer.

Når det gjelder tonalitet, fargen på bukettene er jevnMed andre ord, for at denne symmetrien skal eksistere, blir fargene på blomstene alltid prøvd å være de samme. Tonene er vanligvis veldig myke, som hvitt, pastell, kremer osv. … selv om det er buketter som kan ha veldig sterke farger, som rød, gul osv.

Bukettene bukett er vanligvis laget med roser, selv om du kan bruke alle typer blomster som er konsistente.

Foss bukett

Foss blomsterbukett

Fossene buketter de har en spektakulær form, siden de gir følelsen av at blomstene faller.

Denne typen buketter den brukes bare av bruder, selv om noen dekoratører bruker dem til bryllupsarrangementer, men likevel ser fossen bukettene ekstremt vakre ut når brudene bruker dem, siden gi følelsen av mykhet, eleganse og også avlede all oppmerksomhet mot det, og dette er fordi de er ganske store og prangende.

De brusende bukettene de bruker vanligvis blomster som hvite orkideer, liljer og er supplert med eukalyptusblader, selv om de kan suppleres med andre planter. Kaskadebukettene de er formet som en omvendt dråpe og at blomstene faller som vannet i en foss.

Vanligvis begynner disse bukettene med en tykk ende og blir deretter tynnere til slutten er en streng med blomster.

Berry Fest Bouquet

bærfestbukett

Denne typen buketter de er veldig fargerike og livlige. De har samme form som bukettbuketter, selv om de ikke er like runde og symmetriske og bruker et større utvalg av blomster. Berry Fest-bukettene de har forskjellige farger, så i samme bukett kan du finne farger som rosa, blå og gul.

Denne blandingen av farger gjør buketten veldig levende og som gir smak til arrangementet der det blir brukt.

Størrelsen på denne typen buketter er lik bukettens størrelse, siden den ikke er for stor eller for liten, men størrelsen på blomstene kan variere, siden du kan bruke noen tusenfryd (som er ganske store), blandet med roser (som er noe mindre)

Hvis du har et barnearrangement, denne typen buketter er ideell, siden du skal legge til den nøyaktige fargen du ønsker for festen din

Bukett rosmelia

Rosmelia blomsterbukett

Denne typen buketter er en av de nyeste som er opprettet, siden den ikke består av en blanding av forskjellige blomster, men heller det er mange blomster gruppert sammen for å skape en gigantisk blomst. Rosmelia-bukettene er ganske spesielle, som det i teorien er en enkelt blomst.

Å lage denne typen bukett like blomster av samme farge er nødvendig eller kronblad av den blomsten, som deretter skal legges på hverandre så åpne som mulig, for å skape en følelse av at det til slutt er en enorm blomst.

Rosmelia-bukettene de er dekorert med alle typer planter, enn av følelsen av at de er bladene eller en del av denne gigantiske blomsten. Også mange dekoratører bruker glass- eller plastbunn for å holde buketten, i stedet for planter.

Fargen på denne buketten kan være hvilken som helst siden det viktige er å bruke blomster i samme farge.

Bryllup er de viktigste begivenhetene der du kan se blomsterbuketter. Brudens bukett er for eksempel en av de viktigste som skal lages, siden de er en del av antrekket hennes. For denne typen buketter, hvilken som helst type blomster kan brukes, men disse er de vanligste:

Rosa

rosa blomster å dekorere

Rosa blomster de er ekstremt vakre og de er ment for bryllup som vanligvis holdes på åpne steder eller som er knyttet til naturen, som åker, gårder osv. Mellom disse blomstene kan du finne anemoner, som er blomster med lilla sentre og sirkulær i form, nelliker, som har form av bretter og har en lysere nyanse enn anemoner og clematisen som er mye mindre og fungerer som komplementære blomster i buketten

Blek rosa

Blekrosa blomster

Disse blomstertypene er litt lettere og kan til og med blandes med hvitt. Blant disse kan du finne, amaryllis, som er blomster med spisse kronblad og hvitt senter som ender i rosa, rosene i denne tonaliteten, pitimini-blomstene som ligner på rosene, men som har et rosa senter og hvitt deksel.

Andre blomster i denne fargen er pioner, som ser ut som blekrosa kål, og pommes frites i denne skyggen.

Hvit

hvite blomster

Hvite blomster er noen av de mest brukte, siden de representerer renhet, eleganse og er synonymt med ryddighet. Hvite blomster er veldig varierte, men blant dem vi ofte bruker til bryllup kan vi finne: Asterblomster, som ligner på tusenfryd, men er mye mindre og har et stort antall kronblader. Det er også Bouvardias-blomstene, som er små og har få og merkede kronblader, og sentrum er helt hvitt.

Vikene de er en annen type hvite blomster som har en spiralform og at de også har et lilla sentrum, for ikke å nevne det de er ganske store. Stephanotis ligner veldig på bouvardías, med den forskjellen at formen er mer konkav. Tulipaner er knoppformede blomster, og de har en kremaktig farge.

Paniculatas er veldig små blomster, som generelt ser ut som hvitt pulver De brukes som tilbehør i buketter. Syriner er små blomster med 4 veldig markerte kronblader, som vokser i grupper og gir følelsen av å være en.

Sist, vi kan ikke slutte å nevne liljer, som er blomster med lite differensierte kronblader, men som er ganske store og med uregelmessige tips.

Lilla

lilla blomster

Lilla blomster de er litt mer dristige og blandes vanligvis med andre typer blomster i bukettene, siden buketter som bare har denne fargen kan gi et ganske kjedelig utseende. Generelt, blandet med hvite blomster.

Blant de mest fremtredende lilla blomstene for buketter kan vi finne hortensiaer, som har lilla senter med hvit kant, Hyacinths, som ser ut som små blåklokker og har en sterk lilla farge, The Veronicas, som har et langstrakt grønt senter og kronbladene deres er små lilla klynger, Freesia, som ligner på tulipaner, men er lilla og voksblomstene, som i de fleste tilfeller brukes som tilbehør til buketter og er ganske små.