Skip to content

Finnes det grønne blomster?

15 de juni de 2021

Det er veldig vanskelig å finne planter med grønne blomster, siden det er bladfargen, så pollinerende insekter kan forveksles. Men at det ikke er lett å finne dem, betyr ikke at de ikke eksisterer. Faktisk, det er noen som er veldig pene, så mye at du kan bruke dem til å dekorere hagen eller hjemmet ditt.

Så hvis du vil kunne nyte skjønnheten til grønne blomster, ta en titt på planteforslagene nedenfor.

Melkweed viridis

Asclepias viridis blomstrende plante

Det er en flerårig urt hjemmehørende i det sørlige og sørøstlige USA som når en høyde på ca 50-60cm. Bladene er lansettformede, opptil 10 cm lange, og de vakre grønne blomstene er gruppert i blomsterstander kjent som umbels.

Den vokser i alle typer jord, og også motstår frost ned til -3 ° C. Plasser den i halvskygge og gi den tre ukentlige vanninger og noen få mindre resten av året, slik at den kan produsere disse fantastiske blomstene.

Ceropegia sandersonii

Ceropegia sandersonii plante

Det er en saftig plante anheng og eviggrønn Innfødt til Mosambik, Sør-Afrika og Swaziland kjent som fallskjermplante, fontenenblomst og paraplyplante. Den har veldig tynne stilker, mindre enn 0,5 cm tykke, og nesten ikke har noen blader. De traktformede grønne-hvite blomstene er 5 til 7 cm lange.

Å ha det perfekt, rett og slett du må plante den i en gryte med universalunderlag blandet med 40-50% perlit, plasser den i full sol, vannet den veldig lite og beskytt den mot kulde.

Hacquetia epipactis

Hacquetia apipactis blomst

Det er en plante som godt kan hentes fra en historie. Den er innfødt i Europa, blir 10 cm høy og produserer spektakulære gule eller grønne blomster. Av alle disse grunnene er det perfekt å ha i en gryte, i et veldig lyst område, men beskyttet mot direkte sol.

Det motstår kulde uten problemer, men ikke tørke, slik at det må vannes ofte unngå vannlogging.

Ornithogalum longibracteatum

Blomstring av Ornithogalum longibracteatum-planten

Det er en bulbous saftige planter Opprinnelig fra Sør-Afrika kjent som Lucky Onion eller Bottled Love. Den har lansettformede blader som, når de vokser, blir buede og hengende og når en meter i lengden. Blomstene er gruppert i piggformede blomsterstander, og er formet som en hvit stjerne med grønne linjer.

Det er veldig enkelt å ta vare på, siden alt det trenger er mye sol og lite vann. Og hvis det ikke var nok, motstår opptil -4 ° C.

Kjenner du til andre planter som produserer grønne blomster?