Skip to content

Fremgangsmåte for å lage en bukett blomster

15 de juni de 2021

Sikkert har du noen gang måttet lage en bukett blomster, og du har ikke engang visst hvor du skal begynne. Vel i dag skal vi fortelle deg det hvordan lage en bukett blomster. Fra hvordan du velger dem, fargene som fungerer bra, til noen triks for å få perfekte buketter.

Vil du lære å lage dem?

Hva du må huske på

hva du skal ta hensyn til for å lage blomsterbuketten

Det første vi må gjøre er å kjøpe kvalitetsblomster, friske og som ikke har blitt kuttet på lenge, ellers vil buketten vår miste kvalitet og prangende. Blomstene i Ecuador og Holland som ankommer Spania, kommer de ganske friske og har god kvalitet.

For å følge blomstene er det behov for noen grønne grener, hvis friskhet og kvalitet også må være optimal og ikke gul. De grønne bladene som følger med buketten kan oppfylle både fyllingsfunksjonen, samt etterbehandling og separering av blomster.

Velg farger og blomster

blomsterbukett

Fargene må ha en god kombinasjon. For å gjøre dette, må du forene blomstene med røde, oransje, gule og grønne farger på den ene siden for å lage en slående vårbukett med blomster og de med mykere farger som rosa, beige og hvite blomster på den andre. en bukett med mer elegante blomster.

Når det gjelder blomstene, er de beste nyanser oransje, gule, rødlige og grønne. Disse er de vanligste for å lage en mer vårbukett. Blant disse blomstene kan vi velge mellom Gerberaer, røde roser, gule liljer, krysantemum og astromeliader.

Hvordan tilberedes buketten?

blomstene skal ordnes i form av en trekant

Vi må fjerne alle bladene, og etterlater bare blomstene og et lite blad som er festet til det. Hvis vi bruker roser, ikke glem å fjerne tornene.

Når alle bladene er fjernet, legger vi buketten på bordet for å få bedre utsikt over stilkene.

Forbered og legg for eksempel de grønne kvistene du skal plassere på samme måte de fra Helecho, de av Chicoblad, de av Aralia og de av Aspidistras. Ta deretter blomstene og fyllstenglene en etter en og legg dem i en vifteform. Det må tas i betraktning at stilkene ikke er helt limt og at de største blomstene ikke forblir sammen.

For å bedre visualisere fordelingen av blomstene, setter vi buketten loddrett og ser at hver hovedblomst danner en slags imaginær trekant.

Til slutt legger du til de grønne bladene og trimmer stilkene slik at de blir jevne. Med dette vil du ha blomsterbuketten din klar.