Skip to content

Gule blomster, energi og skjønnhet i hjemmet

24 de juni de 2021

I går å lese biografien om Gabriel Garcia MarquezJeg oppdaget at hans livslange kone pleide å plassere en gul blomst i vasen på skrivebordet hver dag. Ikke bare det, Gabo bar alltid en gul blomst i jakken, og kona hadde på seg en kjole i solens farge ved begravelsen til den store forfatteren som revolusjonerte litteraturen med sin magiske realisme.

Jeg lurte på hvorfor alltid gule blomster… og slik søkte jeg noen svar som ikke er dårlige i det hele tatt …

Fargebetydning

gule blomster

Gul er en levende og munter farge som er assosiert med positiv energi og velvære. Det er en farge som snakker om lykke og det er de som forholder det til intelligensDet er derfor det er vanlig at gule blomster gis når en person får en akademisk grad eller før en jobbopprykk.

Svært assosiert med energi, blir buketter med gule blomster vanligvis gitt når en person går gjennom et helseproblem og en rask gjenoppretting er ønsket.

Det morsomme er fortsatt lastet med positiv symbolikk, De anbefales ikke når det gjelder kjærlighetspar, ettersom de er mer forbundet med vennskap enn med sterk kjærlighet, men hvis vi kommer tilbake til kjærlighetshistorien til Gabo og hans kone, bekrefter deres 56 lykkelige ekteskapsår det motsatte.

Variasjon av gule blomster

gule blomster

Hvis du liker gule blomster og vil dekorere hagen eller hjemmet ditt med en fargetone som gjenspeiler en positiv ånd, energi og vitalitet, inviterer jeg deg til å oppdage noen av de vakreste på markedet.

Det er de berømte solsikkene og gule ringblomster, uten å glemme mangfoldet av gule tulipaner og gerberaer av den fargetone, en virkelig vakker blomst å ha i en vase. Også tusenfryd, begoñas, krysantemum, liljer og til gule roser.

Mange av dem kommer i en rekke nyanser, og du kan velge denne versjonen, den mest livlige uten tvil.