Skip to content

Hanami, kunsten å se på blomster

17 de juni de 2021

Har du noen gang gått gjennom parken og stoppet for å tenke på hvor vakre blomstene er? Tenk deg at i Japan er dette ganske kunst og vurdere opp til en prtilhederlig og hellig etikk.

Japanerne, fra eldgamle tider, dyrke deres åndelighet og indre fred Gjennom denne særegne oppgaven, å observere blomster og selv om det er rart som det kan se ut, har alt en protokoll og til og med en historisk betydning.

Du ser dem ikke bare, men du beundrer dem også!

kos deg med blomstene

Selvfølgelig er det ikke bare å sitte og se på noen blomster i et kirsebærtre, det er ikke sånn i det hele tatt, og det er det hver japanogs nyt skjønnheten som blomsten utstråler i landskapet, av den indre freden som det gir ham og av stillheten som gir miljøet å ha den fargerike majestet foran øynene hans

Det er parker og små byer der dyrking av planter med imponerende, fargede og veldig bladrike blomster, slik at folk kan tilbringe en god søndag ettermiddag med å beundre skjønnheten. Imidlertid er hyllest til de hellige trærne som har lengst tid høytidelig organisert, og tider og rom er programmert for å kunne nyte denne vanen.

Dette er en komplett internasjonal tradisjon

Like urfolk som tradisjonellern å se blomster i Japellern, allerede over hele verden er det mennesker som kommer til dette landet for å være en del av kontemplasjonen av moderens natur. Du kan også finne mange blogger på internett med kommentarer og reunion datoer for å reise i en gruppe og gjøre opplevelsen mye morsommere.

Du tror kanskje at disse menneskene tjener en «unødvendig» utgift hvis de bare drar til Japan for å observere blomster, men det er utelukkende slik at det ikke er noe galt i å komme et par uker og kunne tilbringe en hyggelig tid og beundre Hanami, husk at limberJegtil åndelig som er på stedet er uforlignelig, av den grunn er det bemerkelsesverdig å leve opplevelsen.

Fremfor alt i store byer som TokyoDet er vanlig at feiringen fortsetter store deler av natten, i så fall er den kjent som hozadura. På mange ikoniske steder som Bra park, papirlanter henges for anledningen, og skaper en magisk og festlig atmosfære.

Med japansk presisjon beregner de til den dagen du kan få mest mulig ut av oppholdet ditt.

For japanerne, festens hovedattraksjon er kirsebærtrærne. Denne fantastiske planten gir en passasje full av myke farger som hvitt, rosa og lilla. Og enda mer, stellet av disse trærne er veldig nøye, detaljert og forsiktig.

De assosiasjonellern Japansk meteorologiJegtil publiserer en blomstrende prognose, som følges nøye av alle de som skal feire Hanami, siden dette fenomenet varer mtils to uker Og det er praktisk å vite hvilke steder det vil finne sted og når nøyaktig og er at kirsebærtrær blomstrer på forskjellige tidspunkter, avhengig av deres geografiske beliggenhet, for eksempel sør for Japan, på subtropiske øyer som Okinawa, blomstringen finner sted i januar, mens på den nordligste øya, Hokkaido, forekommer fenomenet i slutten av mai.

Tips for å få mest mulig ut av Hanami

hanami om våren

Ta med laken eller duk til piknik, da dette vil gjøre at du føler deg mye mer komfortabel når du må sette deg ned og nyte naturen

Vurder å pakke en pose med mat og drikke på turen gjennom de blomsterfylte hagene – du vil helt sikkert være sulten!

Kle deg som dem, bruk Kimono! Og det er det for øyeblikket, den store durJegJapansk kjole i vestlige klær under Hanami. Så siden det er en veldig spesiell høytid i den japanske kalenderen, ikke tenk deg om og vær en del av dem.

Hvis du er i Japan i løpet av blomstringellern av kirsebærtrærne og du vil kle deg med en kimono, i butikken vår har du noen alternativer