Skip to content

Hårblomster

18 de juni de 2021

Hvem har ikke noen gang satt en blomst i håret da de var små? Eller hvem har ikke hatt en mor eller far som har satt den på? Sannheten er at de er veldig gode, siden selv om de varer kort tid, i det minste hjelper de oss å føle oss spesielle i noen dager.

Når vi vokser opp, får blomstene for håret en annen betydning, til det punktet at når vi gifter oss, er det tradisjon å ha en serie hvite blomster som symboliserer renhet. Utover det de representerer, iført håret dekorert med kronblad er veldig vakkertTror du ikke

Ung jente med blomster i håret

Uansett hvor gammel du er, kan det å føle deg veldig bra å ha blomster i håret ditt … eller veldig dårlig, avhengig av fargen de er. Dermed har vi:

  • gule blomster: gul er solens farge, stjernen som gir oss liv. Det er også forbundet med latter, ungdom og gleden av å leve.
  • Oransje blomster: det er fargen på flammen, flammen av moro vi føler på en fest og den med forsiktighet.
  • Blå blomster: det er ikke en veldig vanlig farge, så den er assosiert med reserve, men også med tillit, harmoni og vennskap.
  • Hvite blomster: hvitt er fargen på uskyld, ro, renhet, harmoni og barndom.
  • Svarte blomster: svart er en farge som vanligvis ikke er veldig godt sett, ikke forgjeves, den brukes i triste hendelser som en begravelse. Det er derfor forbundet med død, tristhet og natt. Men du må vite at det har andre betydninger, som alvor og adel.
  • Røde blomster: rød er den som oftest trekker oppmerksomhet mot det menneskelige øye. Det uttrykker glede, spenning, handling, lidenskap, men også fare.
  • rosa blomster: representerer fraværet av vold, vennlighet, ømhet. Alle de gode tingene i livet.
  • Grønne blomster: å representere håp, ingenting som å velge grønne blomster. Det er fargen på naturen, ungdommen, lysten og balansen.
  • Fiolette blomster: fiolett er fargen som definerer oss hvis vi generelt er rolige. Det er symbolet på selvkontroll og verdighet.

Kvinne med blomsterkrone

Når vi vil fortelle verden hvordan vi har det, er det vanlige å kombinere flere slik at vi har en vakker blomsterkrone. Men hvis vi ikke skal ha mange ting i håret, kan en enkel blomst være nok til at ansiktet vårt endrer seg helt.

Vil du vite hvordan du lager en blomsterkrone? Her er denne videoen: