Skip to content

Hva betyr tusenfryd?

21 de juni de 2021

Tusenfryd er blomster som vi alle kjenner. Den dekorative verdien er ubestridelig, så mye at den kan brukes til å dekorere et hjørne av hagen eller som en bordplante på terrassen. Solelskere, de trenger ikke mye vedlikehold for å se strålende ut: bare hold underlaget litt fuktig.

Men vi skal oppdage noe helt spesielt i dag. la oss lære hva betyr tusenfrydene.

Store tusenfryd

Disse blomstene tar meg tilbake til barndommen. Jeg husker at jeg elsket å spille «elsker meg / ikke elsker meg» med kronbladene, og å se feltet dekket av dem. Han likte spesielt da han så en bi bestøve dem. Jeg vet ikke hvorfor, den karakteristiske summen av disse insektene har jeg alltid likt. Tiden gikk og i dag, hvordan kan det være ellers, jeg har tusenfryd i hagen. Men, Hva mener de?

Disse fantastiske blomstene har lenge vært assosiert med uskyld og med renhet. Hvitt er også en farge som overfører mye fred og ro. De er de mest egnede blomstrende plantene å gi til barn: de vil ha det flott å ta vare på dem, mens de tilegner seg grunnleggende kunnskap for å opprettholde et sunt plantevern.

Tusenfryd

Men i tillegg til de klassiske hvite tusenfrydene, er det andre farger:

  • Rosa eller rød: ideelt for å vise partneren din eller den spesielle personen hvordan du føler om dem.
  • Gul: For de kjære som ikke har det best, vil de gule tusenfryd fortelle dem at de kan stole på deg.
  • Blå: vis troskap til den andre personen. Hvis du har gått gjennom en grov lapp, vil forholdet ditt sikkert styrke seg enda mer med denne blomsten.

Tusenfryd er ekstraordinære blomster – de nøyer seg med veldig lite. Hvis du vil lyse opp ditt grønne paradis ved å gi det et uskyldig utseende, de er det beste alternativet.