Skip to content

Hva er betydningen av blå roser

22 de juni de 2021

Roser er busker hvis blomster har en høy dekorativ verdi. Mennesket har blitt betatt av disse vakre plantene, og har ikke nølt med å ha dem verken i hagen eller å dekorere uteplassen sin.

I tillegg kan du i blomsterhandlere finne de med en veldig spesiell farge: blå. Gi oss beskjed hva er betydningen av blå roser.

Betydningen av blå roser

Blå blomster

Blå roser er unike ved at de ikke finnes naturlig. De er derfor en eksepsjonell gave til alle de kjære menneskene som ikke bare får oss til å føle oss heldige som kan nyte deres selskap og takknemlighet, men også takket være denne detaljene vårt forhold (det være seg vennskap, partner eller familie) vil bli styrket enda mer.

På den annen side må man huske på at blått er himmelfargen. En klar himmel får oss alltid til å føle oss mer animerte, roligere. En blå rose det vil slappe av oss selv i de vanskeligste øyeblikkene av livet vårt. Hvis du har grå dager, kan du lyse opp hjemmet ditt med en bukett av disse fantastiske rosene. Du vil være roligere og du vil se problemene fra et mer optimistisk perspektiv. Jada 😉.

Hvordan de gjør det

rose

Blå roser, som vi sa, finnes ikke naturlig. Faktisk faktisk de er fargede hvite roser. Vil du vite hvordan de gjør det? Det er veldig enkelt, så mye at du kan gjøre det hjemme. Du trenger bare nyklippte (eller kjøpte) hvite blomster, vann, en vase, blå matfarging og en plastskje. Du har det? I så fall følger du Steg for steg:

  1. Fyll vasen med vann, litt mer enn halvparten.
  2. Tilsett 3 dråper matfargestoffer.
  3. Rør med skjeen, slik at den er godt blandet.
  4. Gjør nå et vinklet kutt på slutten av hver stamme.
  5. Sett dem i vasen i to dager.

Etter den tiden kan du overføre dem til en gjennomsiktig glassvase og nyte de blå rosene dine nyopprettet.

Visste du hva disse vakre rosene betyr?