Skip to content

Hva er betydningen av hvite blomster

22 de juni de 2021

Blomster er et mesterverk av naturen. De er essensielle for at mange planter skal opprettholde arten, og tiltrekker pollinatorene sine med livlige farger. Men også hagen, hjemmet … og livet gjør oss lykkelige, får oss til å smile hver gang vi nærmer oss å lukte dem.

La oss oppdage sammen hva er betydningen av hvite blomster.

Betydningen av hvite blomster

Innsiden av en hvit blomst

Hvitt har alltid vært assosiert med renhet av å være, med uskyld. Blomstene som har denne fargen velges vanligvis til bukettene som brudene skal ha på bryllupsdagen, eller for å gi til noen som er syke og vise ham at han kan stole på ham, at han vil være sammen med ham i de gode tider. men også i de ikke så gode.

Utvilsomt, De er noen blomster du vil ha hvis du vil overføre fred og harmoni, enten å ha som midtpunkt, eller i hagen. Og det er at de er den maksimale representasjonen av hva som er sant, av hva som er rent og som skal vare evig, selv når en elsket forlater. Faktisk er de mye brukt ved begravelser, som et tegn på respekt og kondolanser mot avdøde og hans familie.

Eksempler på planter med hvite blomster

hvit blomst

Nå som du vet betydningen, la oss se hvilke planter som har hvite blomster. Det er mange flere enn du kanskje tror, ​​og alle er veldig enkle å ta vare på. Blant de mest bemerkelsesverdige finner vi:

  • Hortensia »Annabelle» (løvfellende busk, acidophilus)
  • Camellia »Alba» (eviggrønn busk, acidophilus)
  • Dianthus deltoides »Alba» (flerårig)
  • Chrysanthemum cinerariaefolium (årlig eller toårig plante avhengig av klima)
  • Plumeria alba (potteplante)
  • Phalaenopsis celebensis (potteplante)
  • Lilium longiflorum (pæreformet som blomstrer om våren)

Har du hatt noen uløste tvil? Ikke bekymre deg: kom inn Ta kontakt med hos oss gjennom bloggen eller sosiale nettverk. Vi vil svare deg så snart som mulig 😉.